Home

Van der Valk Hotel Stein - Urmond

Bezoek het sfeer- en smaakvolle Hotel Stein-Urmond. Het viersterren-hotel beschikt over diverse uitstekende faciliteiten. Bekijk het volledige aanbod.

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Over Hotel Stein-Urmond

Bezoek het sfeer- en smaakvolle Hotel Stein-Urmond. Het viersterren-hotel beschikt over diverse uitstekende faciliteiten. Zo vind je hier een fitness en solarium om in tot rust te komen en biedt het hotel scooters en (elektrische) fietsen te huur aan, waarop je op je gemak de omgeving kunt verkennen. Beschik je over een elektrische auto of fiets? Je kunt ze ter plekke opladen, terwijl je rustig van een koffie of een lunch geniet. In het hotel zal je met de welbekende Limburgse gastvrijheid worden ontvangen.

Limburgse Heuvel- en Mergelroute en omgeving

Hotel Stein-Urmond is direct gelegen aan de Limburgse Heuvel– en Mergelroute, op slechts enkele kilometers van Maastricht en Valkenburg. Dit gebied, liggend aan de poort van Zuid-Limburg, beschikt over de mooiste (grensoverschrijdende) fietsroutes. Daarnaast bevindt het hotel zich vlakbij allerlei aantrekkelijk attracties en steden, waar je heerlijk kunt shoppen of cultuur kunt opsnuiven. Denk hierbij aan Maastricht, Valkenburg, GaiaZoo, Thermae 2000, Snowworld  en Maasmechelen Village Outlet. Deze ideale ligging alleen al maakt een bezoek aan dit hotel meer dan de moeite waard.