VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL MECHELEN

  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Genieten in het restaurant
  • Inclusief uitgebreid ontbijt

Van der Valk Hotel Mechelen is geopend in november 2019 en is gevestigd in een monumentaal gebouw aan de rand van het centrum van Mechelen. De authentieke en gezellige stad van Mechelen biedt zowel voor de echte stadsliefhebber als voor de fanatieke wandelaar of fietser genoeg opties. Wilt u graag overnachten voor een scherpe prijs? Bekijk dan hier de beste aanbiedingen van Van der Valk Hotel Mechelen!

 

1 nacht
2 of meer nachten

Herfst Deals: 1 nacht

Overnachting tot 30 november

 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Fietsen en wandelen door de omgeving

Ontdek het natuurrijke rivierlandschap op de fiets, de Netevalleiroute gaat van Mechelen naar Lier en is perfect om even helemaal tot rust te komen! De binnenstad van Mechelen is ook een aanrader voor de fietsliefhebber het centrum is namelijk één grote fietszone. Het hotel biedt ook de mogelijkheid om een fiets te huren, neemt u liever uw eigen fiets mee? Geen probleem, dat is ook mogelijk! 

Ook voor de wandelliefhebber heeft Mechelen veel bezienswaardigheden, bewandel het Dijlepad langs de oever van de Dijle. Begin bij de Haverwerf en eindig bij de Fonteinburg, tussendoor komt u bij de Kruidtuin waar u heerlijk tot rust kan komen. Ook het Begrijnhof is een plek die u gezien moet hebben als u verblijft in Mechelen, dit is een kleine stad wat zich kenmerkt door zijn asymmetrische stratenpatroon. 

Ouwen Dok

In het hotel zijn er verschillende mogelijkheden waar u neer kunt strijken voor een hapje en een drankje. Restaurant Ouwen Dok heeft een gevarieerde menukaart die beschikt over verschillende streekgerechten die onze chefs voor u bereiden. Liever lekker borrelen met wat kleine hapjes? Bar Bernard is een sfeervolle en gezellige bar waar u kunt genieten van een lekkere lunch, op zondag bent u van 13:00 tot 15:00 welkom voor en overheerlijke zondagsbrunch.  

Ontdek meer over Hotel Mechelen