Valk Loyal Voorwaarden

1. Valk Loyal Saldo
A. U spaart Loyal tegoed over online reserveringen, welke gereserveerd zijn middels het Valk Account. Wanneer u via het Valk Account een reservering heeft gemaakt, kunt u 5,- euro Loyal tegoed per nacht sparen.
B. Op gereduceerde tarieven zoals arrangementen, non-refundable, last-minute en deal tarieven ontvangt u in plaats van €5,- per nacht, €2,50 Valk Loyal tegoed per persoon, ongeacht het aantal nachten of aantal arrangementen dat u aansluitend heeft geboekt. 
C. Op corporate reserveringen kunt u geen Loyal tegoed verzilveren en sparen. 
D. Het loyal tegoed ontvangt u uitsluitend op het e-mailadres waarmee gereserveerd is. Het is niet mogelijk om dit Loyal tegoed toe te kennen aan een ander e-mailadres of Valk Account. U ontvangt het Loyal tegoed over uw reservering, zodra u bent uitgecheckt bij het hotel. 
E. Het sparen van het Loyal tegoed gaat pas in nadat u een Valk Account heeft aangemaakt. Het is niet mogelijk om reserveringen die voor het aanmaken van het Valk Account uitgecheckt zijn, alsnog toe te voegen aan het Valk Account. Daarnaast is het ook niet mogelijk om Loyal tegoed over deze reserveringen met terugwerkende kracht te ontvangen.

2. Valk Bonus Saldo
Het Valk Bonus Saldo is tijdelijk geldig, dit tegoed kunt u alleen sparen en verzilveren bij de Valk Exclusief Hotels. Op deze pagina ziet u het overzicht van de deelnemende hotels.

3. Valk Loyal saldo inzien
De gespaarde Valk Loyal tegoeden kunt u inzien door hier in te loggen.
Op bovenstaande pagina kunt u uw Valk Bonus saldo niet inzien. Het Valk Bonus saldo kunt u alleen inzien wanneer u bent ingelogd via een van de Van der Valk Exclusief hotels.

4. Contact omtrent vragen saldo
Indien de reservering wel via het Valk Account is geboekt, maar u na uitcheck bij het hotel nog geen Valk Loyal tegoed ontvangen heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het hotel waar de reservering heeft plaatsgevonden.

5. Valk Loyal tegoed inzetten
Het door u opgespaarde Valk Loyal tegoed kan bij een volgend verblijf worden verzilverd bij een van onze hotels. Dit kan tijdens het maken van de reservering in de samenvatting stap, vlak voordat u de reservering afrondt. U dient hiervoor wel ingelogd te zijn in uw Valk Account. Valk Loyal tegoed wordt alleen verzilverd op hotelovernachtingen en kan niet ingewisseld worden tegen Valk Giftcards noch tegen geld. Daarnaast is het niet mogelijk om uw Valk Loyal tegoed over te schrijven naar andere Valk Accounts.

6. Geldigheid
Het gespaarde Valk Loyal saldo is tijdelijk geldig. U kunt de geldigheid van uw opgespaarde Valk Loyal saldo terugvinden onder het kopje 'Valk Loyal', nadat u hier heeft ingelogd in uw Valk Account.
Per mail wordt u ook op de hoogte gebracht wanneer uw Valk Loyal saldo bijna verloopt. De geldigheid van uw Valk Loyal saldo kan niet worden verlengd.

7. Opheffing van uw Valk Account
U kunt uw Valk Account verwijderen door in te loggen in uw Valk Account. Onder ‘mijn gegevens’ vindt u de mogelijkheid terug om uw Valk Account te verwijderen. Het is niet mogelijk om gespaarde Loyal tegoeden van verwijderde Valk Accounts later alsnog te heractiveren.

8. Misbruik of onrechtmatige handelingen
Indien er sprake is van een vermoeden omtrent onrechtmatige handelingen of misbruik van het Valk Account, behouden wij ons het volledige recht om uw Valk Account te blokkeren. Dit geldt ook voor verzoeken om blokkeringen vanuit hotels.