Wij verwelkomen u graag in het Van der Valk restaurant!

 Zoekt u een fijne plek om samen te komen met vrienden en/of familie? Wilt u genieten van een lunch en/of diner in sfeervolle setting? Dan bent u zeer welkom bij een Van der Valk restaurant.

Generaties lang wordt er voor jong en oud heerlijke gerechten klaar gemaakt. Dankzij de gastvrijheid van Van der Valk voelt iedereen zich thuis.

Zin om na een lange dag uitgebreid te dineren? Kies dan voor een Van der Valk restaurant en kies voor culinair genot. Iedere dag staan de chefkoks weer klaar om de lekkerste maaltijden voor u voor te bereiden. Van der Valk heet u van harte welkom om in één van onze restaurants te komen genieten.

Alle Van der Valk hotels & restaurants

À La Carte

Wilt u lekker komen lunchen of dineren? De Van der Valk Hotels beschikken over een à la carte restaurant waar u samen met uw vrienden en/of familie u kunt laten verrassen door de menukaart. Met de smakelijke gerechten op de kaart en een groot aanbod aan vis- en vleesgerechten zit er voor iedereen wel iets tussen. Ook voor vegetariërs en kinderen is er meer dan genoeg keuze. Laat u verrassen door de specialiteiten van onze chefkoks en ontdek de heerlijke combinaties van de lokale en internationale keuken.

Genieten op het terras

Een verfrissend drankje op een zonovergoten terras; kijkt u er ook stiekem het hele jaar naar uit? Veel Van der Valk Hotels beschikken over een ruim en zonnig terras, schuif aan en geniet van een heerlijke lunch, borrel of diner. Zijn de weergoden ons helemaal goed gezind? Start dan uw dag met een uitgebreid ontbijt in het zonnetje. Tot snel!

Bekijk alle hotels met terras

Deelnemende hotels

Toon filters