Wij verwelkomen u graag in onze Van der Valk restaurants!

Zoekt u een fijne plek om samen te komen met vrienden en/of familie? Wilt u genieten van een lunch of diner in een sfeervolle setting? Dan bent u van harte welkom bij onze Van der Valk restaurants! Al generaties lang worden hier voor jong en oud heerlijke gerechten klaargemaakt. Dankzij de gastvrijheid van Van der Valk voelt dit als thuiskomen.

Zin om na een lange dag uitgebreid te dineren? Kom dan culinair genieten bij een Van der Valk restaurant. Iedere dag staan de chefkoks weer klaar om de lekkerste maaltijden voor u te bereiden. Van der Valk heet u van harte welkom om in één van onze restaurants te komen genieten.

Alle Van der Valk Hotels & Restaurants

À La Carte

Wilt u lekker komen lunchen of dineren? De Van der Valk hotels beschikken over een à la carte restaurant waar u zich samen met uw vrienden en/of familie kunt laten verrassen door de menukaart. Met de smakelijke gerechten op de kaart en een groot aanbod aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten is er voor ieder wat wils. Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kindermenukaart samengesteld: Van der Valk WereldetersLaat u verrassen door de specialiteiten van onze chefkoks en ontdek de heerlijke combinaties van de lokale en internationale keuken.

Genieten op het terras

Een verfrissend drankje op een zonovergoten terras; kijkt u er ook stiekem het hele jaar naar uit? Veel Van der Valk hotels beschikken over een ruim en zonnig terras. Schuif aan en geniet van een heerlijke lunch, borrel of diner. Zijn de weergoden ons helemaal goed gezind? Start dan uw dag met een uitgebreid ontbijt in het zonnetje. Tot snel!

Bekijk alle hotels met terras

Deelnemende hotels

Toon filters