Genieten in een Van der Valk restaurant

Zoekt u een fijne plek om samen te komen met vrienden en/of familie? Wilt u genieten van een lunch en/of diner in sfeervolle setting? Dan bent u zeer welkom bij een Van der Valk restaurant.

Generaties lang wordt er voor jong en oud heerlijke gerechten klaar gemaakt. Dankzij de gastvrijheid van Van der Valk voelt iedereen zich thuis.

Zin om na een lange dag uitgebreid te dineren? Kies dan voor een Van der Valk restaurant en kies voor culinair genot. Veel van onze hotels zijn voorzien van een à la carte restaurant en een Live Cooking buffetrestaurant. Iedere dag staan de chefkoks weer klaar om de lekkerste maaltijden voor u voor te bereiden. Van der Valk heet u van harte welkom om in één van onze restaurants te komen genieten.

Alle Van der Valk hotels & restaurants

À La Carte

Wilt u lekker komen lunchen of dineren? De Van der Valk Hotels beschikken over een à la carte restaurant waar u samen met uw vrienden en/of familie u kunt laten verrassen door de menukaart. Met de smakelijke gerechten op de kaart en een groot aanbod aan vis- en vleesgerechten zit er voor iedereen wel iets tussen. Ook voor vegetariërs en kinderen is er meer dan genoeg keuze. Laat u verrassen door de specialiteiten van onze chefkoks en ontdek de heerlijke combinaties van de lokale en internationale keuken.

Live Cooking buffet

De meeste Van der Valk Hotel bieden een Live Cooking Buffet voor u aan. Tijdens het Live Cooking Buffet kunt u genieten van gevarieerde gerechten. Door het gevarieerde aanbod, is er voor ieder wat wils. Ook staan de chefkoks klaar om à la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar te maken.

Naast het Live Cooking diner bieden de hotels ook Live Cooking ontbijt, brunch en lunch aan, waar u kunt genieten van heerlijke broodjes en vers beleg.

Bekijk alle culinaire mogelijkheden