Diner bij Van der Valk

Smaakvol dineren begint bij Van der Valk! Met vele kleuren en geuren bereiden onze keukens voor u nieuwe seizoensgerechten. In de sfeervolle restaurants kunt u genieten van diverse smaakvolle gerechten.

U kunt iedere keer weer opnieuw genieten bij één van de Van der Valk restaurants. De keukens stemmen gerechten af op het seizoen. Zo blijft het voor u altijd een verrassing wat er op de menukaart staat. Ieder Van der Valk heeft zijn eigen menukaart met wisselende gerechten.

De restaurantformules van Van der Valk

De Van der Valk Restaurants kennen verschillende formules, zodat ieder type diner aansluit op uw wensen. De meeste hotels bieden de volgende formules aan:

  • Een 3-gangen keuzemenu;
  • À la carte dineren;
  • Live Cooking diner.

In alle hotels is er een groot aanbod aan vis- en vleesgerechten tot uitgebreide voorgerechten en gezonde salades, maar ook voor vegetariërs is er voldoende keuze op de menukaart.

Heeft u een glutenallergie of andere dieetwensen? Geen probleem! Dit kunt u vermelden bij uw reservering of aan de bediening. 

Dineren met kinderen?

Laat u kind wereldgerechten proeven bij Van der Valk. Voor de kleine gasten is er een speciaal menu samengesteld om kennis te maken met gerechten over de hele wereld. Timo Toekan neemt uw kinderen graag mee op reis door de landen en vertelt hierbij leuke weetjes en verhalen.

Als de kinderen zijn uitgegeten, kunnen zij zich goed vermaken in de speelhoek. Van puzzelen en kleuren tot aan video kijken, uw kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zo kunt u samen met uw gezelschap op uw gemak genieten van een diner bij Van der Valk.

Borrel na uw diner nog na in de hotelbar

Heeft u zin in een borrel in de hotelbar? U heeft keuze uit een speciaal biertje, wijnen, mooie cocktails en verse vruchtensappen. Bestel diverse lekkere hapjes en klets gezellig bij met vrienden of familie. 

Overnachten bij Van der Valk

Wilt u na uw diner blijven overnachten in het hotel? Bekijk dan ook de hotelkamers en suites. Wilt u een compleet verzorgd weekend weg? Dan kunt u ook kiezen voor een arrangement. Bij Van der Valk geniet u van een overnachting inclusief ontbijt met diner.

Deelnemende hotels

Toon filters