Meest gestelde vragen

Heeft u een vraag over Valk Giftcard en komt u er niet helemaal uit?

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over Valk Giftcard.

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met: info@valkgiftcard.com

Wat is Valk Giftcard?

De Valk Giftcard is een pasje met daarop een bedrag waarmee de ontvanger naar eigen keuze besteden in de Van der Valk Hotels & Restaurants. De Valk Giftcard wordt ook wel cadeaukaart, cadeaucard of cadeaupas genoemd. Het is een moderne variant van de cadeaubon oftewel de waardebon. Een giftcard heeft het formaat van een creditcard met op de achterkant een magneetstrip en barcode waarop het tegoed/geldwaarde ‘geladen’ kan worden. Een giftcard is veel persoonlijker en leuker dan een envelop met geld erin.

Waar bestel ik de Valk Giftcard?

U kunt de Valk Giftcard bestellen via de volgende link: https://www.valkverrast.nl/giftcard/bestellen

Bij welke hotels kun je de Valk Giftcard besteden?

De Valk Giftcard kunt u vrij besteden bij alle Van der Valk Hotels & Restaurants (binnen- en buitenland)

Moet ik het saldo van de Valk Giftcard in een keer besteden?

Het voordeel van een Valk Giftcard is dat het bedrag niet in één keer verzilverd hoeft te worden. Het resterende saldo blijft op de kaart staan. Het saldo op de Valk Giftcard kan niet in contanten worden uitbetaald.

Waar kan ik de Valk Giftcard activeren?

Wanneer de giftcard online is aangeschaft kunt de giftcard activeren via de volgende link: https://www.valkverrast.nl/giftcard/bestellen

Wanneer de Valk Giftcard in een van onze hotels is gekocht, hoeft u de giftcard niet meer te activeren.

Ik heb geen Giftcard ontvangen, wat kan ik doen?

Wanneer u de Valk Giftcard niet heeft ontvangen kunt u het volgende doen:

  1. Controleren bij PostNL of er actuele vertragingen zijn in uw buurt: https://www.postnl.nl/klantenservice/actuele-vertragingen/
  2. Mail ons op het e-mailadres: info@valkgiftcard.com Vermeld hierbij uw ordernummer.

 

Hoe kan ik zien hoeveel saldo er op de Giftcard staat?

Via de saldochecker via de volgende link, kunt u het saldo controleren: https://www.valkverrast.nl/giftcard/saldo-checken

Hiervoor heeft u het 19-cijferige kaartnummer en de securitycode die op de achterkant van de giftcard staat nodig. De securitycode zit rechts onder een kras laag.

Hoe kan ik de giftcard inwisselen?

Momenteel kunt u de Valk Giftcard in het hotel inzetten, we werken er ook aan om de Valk Giftcard online inzetbaar te maken.

Hoe lang is het Valk Giftcard geldig?

De giftcard is 5 jaar geldig met ingang van de besteldatum.

Ik heb geen activatiecode ontvangen, wat kan ik doen?

Wanneer u geen activatiecode heeft ontvangen, check dan eerst uw spambox. Mocht u hem alsnog niet ontvangen hebben, kunt u mailen naar: info@valkgiftcard.com

Tot hoeveel euro kan je Valk Giftcard bestellen?

De Valk Giftcard kan besteld worden tussen de €5,- tot €250 per kaart. U kunt maximaal 25 kaarten in een keer bestellen, hierna moet u nogmaals het bestelproces doorlopen.

Wat is de levertijd van bestellingen?

PostNL is verantwoordelijk voor de verzending. Uw giftcard wordt in principe binnen 3 werkdagen bezorgd. Voor verzending binnen Europa hanteren zij 3 tot 5 werkdagen en voor verzending buiten Europa 3 tot 8 werkdagen.

Waaraan kun je de Valk Giftcard besteden?

U kunt de kaart voor alles gebruiken binnen een Van der Valk Hotel/Restaurant. Voor bijvoorbeeld een heerlijk diner, een luxe overnachting of een ontspannend wellness arrangement.