Wat zijn de eetgelegenheden?

Het hotel heeft een sfeervol restaurant: Ouwen Dok. Daarnaast is er een luxe ontbijtbuffet en kunt u burnchen in stijl.  

Is het hotel makkelijk te bereiken?

Hotel Mechelen is makkelijk te bereiken met de trein en bus. Treinstation Mechelen-Nekkerspoel is op 20 minuten wandelen en treinstation Mechelen op 30 minuten. Echter staan er ook taxi's bij de uitgang die u naar het hotel kunnen brengen. De bushalte is op slechts 5 minuten wandelen: bushalte Nokerstraat en bushalte Rode Kruisplein. 

Hoeveel kamers heeft Van der Valk Hotel Mechelen?

Van der Valk Hotel Mechelen heeft in totaal 124 kamers, waaronder vier suites en één presidentiële suite. je kunt hier genieten van een verblijf in een imposant historisch pand en volledig tot rust komen. Het hotel biedt alle faciliteiten voor een comfortabel en ontspannen verblijf in Mechelen.

Kamer boeken bij Hotel Mechelen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,4
uit 9571 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL MECHELEN

Aan de rand van het centrum van Mechelen, bevindt zich Van der Valk hotel Mechelen. Op 15 minuten loopafstand ligt de grote markt van de stad. Het hotel is in november 2019 geopend en is gevestigd in een monumentaal gebouw. Van 1924 tot 2001 deed het pand namelijk bestemming voor het zwembad van Mechelen genaamd den Ouwen Dok. Originele elementen zijn bewaard gebleven in het hotel en het grote zwembad is omgetoverd tot een prachtige vijver.

Op verkenningstocht met de fiets

De binnenstad van Mechelen is één grote fietszone, een echte aanrader voor de fietsreizigers. Zo kunt u veilig het centrum op uw fiets verkennen. Er zijn ook genoeg fietsroutes voor wanneer u liever de natuur en het rivierlandschap wilt ontdekken. Trek eropuit van Mechelen naar Lier met de Netevalleiroute en geniet van de natuur en de rust. Bij het hotel is het mogelijk om fietsen te huren.

Ontdek Mechelen     

Mechelen, de verrassende en authentieke stad. Deze stad biedt zowel stedelijke charme als gezelligheid. Maak een wandeling en volg het Dijlepad. Dit is een drijvend wandelpad wat u langs de oever van de Dijle voert. Begin bij de Haverwerf en eindig bij de Fonteinbrug. Vanuit hier kunt u naar het park de Kruidtuin lopen om heerlijk tot rust te komen. Verschillende bezienswaardigheden in Mechelen vallen onder het UNESCO-werelderfgoed. Zo ook de Sint-Romboutstoren welke u kunt beklimmen voor een indrukwekkend uitzicht over de stad. Het Groot Begrijnhof valt ook onder het UNESCO-werelderfgoed. Een begrijnhof is een kleine stad in een stad. Het Groot Begrijnhof kenmerkt zich door het asymmetrische stratenpatroon.

Eten & drinken

Het hotel biedt diverse eet- en drinkmogelijkheden. Uitgebreid dineren kan in restaurant Ouwen Dok. Op de kaart staan verschillende streekgerechten die bereid zijn met lokale producten. Lekker borrelen met wat kleine hapjes of een lichte lunch kan in Bar Bernard. Dit is een sfeervolle, aangename en gezellige bar waar u ook kunt genieten van een lekkere cocktail of aperitief. Op zondag kunt u aanschuiven bij de zondagsbrunch van 13.00 tot 15.00. Geniet van al het lekkers dat de chefs voor u bereid hebben.

 

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +32 15 65 01 65+32 15 65 01 65 (Lokaal tarief)

Hotel Mechelen

Rode kruisplein 1-4
2800 Mechelen Mechelen

info@hotel-mechelen.be

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,5
uit  9465   betrouwbare beoordelingen