Een verrassende Van der Valk last minute

Wilt u genieten van een fijne last minute? De Van der Valk hotels bieden diverse kamers aan voor een extra voordelige prijs. Ideaal voor als u op korte termijn er een nachtje tussenuit wilt. Geniet optimaal met uw vrienden, familie of partner van een Van der Valk last minute.
 
Weet u nog niet naar welk Van der Valk hotel u wilt? Geen probleem. Valk Verrast biedt een breed aanbod aan hotels, waardoor u meer dan genoeg keuze heeft. Kiest u voor een ‘nachtje weg aanbieding’ of een ‘weekendje weg aanbieding’? In ieder geval bespaart u een hoop geld met de Van der Valk Last Minutes.

Wisselend aanbod in binnen- en buitenland

Het Van der Valk last minute aanbod wisselt geregeld en bevat hotels in binnen en buitenland. Bezoek eens een plaats waar u normaal misschien nooit zou komen of vind dat ene hotel waar u altijd al naartoe zou willen. Wellicht een last minute suite overnachting boeken of een last minute weekendje weg. Kies voor een hotel in de bossen of aan het strand. Misschien een heerlijk verblijf midden in de stad of nabij een leuk pretpark!

Wilt u een trip of weekendje weg plannen maar niet persé op korte termijn? Bekijk dan vooral eens onze stedentrips. Daar vindt u verrassende weekendjes weg, naar diverse steden.

Uw eigen suite?

Wilt u genieten van de luxe faciliteiten die onze hotels te bieden hebben? Wat dacht u van uw eigen bubbelbad binnen of buiten, uw eigen dakterras of een heerlijk kingsize bed? Wie weet baadt u binnenkort in luxe want u kunt zelfs een Van der Valk Last Minute Suite boeken!

Met de suite aanbieding kunt u genieten van de luxe suites tegen een voordelige prijs. Wilt u graag in een suite verblijven die op dit moment niet tussen de Van der Valk Last Minutes Suite staat? Laat u dan verrassen door andere luxe suites die Van der Valk te bieden heeft.

Last minute hotel Van der Valk

Heeft u een drukke week gehad? Dan is het misschien een goed idee om van het weekend even te ontspannen. Dit hoeft niet altijd veel te kosten. Met een last minute bij hotel Van der Valk geniet u voor een voordelige prijs. Bijvoorbeeld voor een heerlijk weekendje weg.

Breng daarnaast bijvoorbeeld een bezoekje aan de dierentuin of maak een mooie wandeling door de bossen. Wilt u volledig tot rust komen en heeft u geen zin om vroeg op te staan? Kies dan voor een brunch met late check-out. Zo hoeft u niet vroeg uit bed te komen voor het ontbijt en kunt u zich nog een extra keer omdraaien.

Altijd iets te beleven

Rondom de Van der Valk hotels zijn er genoeg uitstapjes voor jong en oud. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling in het bos of over het strand. Daarnaast bevinden zich rondom onze hotels genoeg dierentuinen, pretparken en musea.

Van der Valk last minutes

Behalve een Van der Valk Last Minute, bieden wij ook vroegboekkorting aan. Vier keer per jaar geeft Van der Valk zijn allerlaagste prijzen weer tijdens de Vroege Toekan Weken. Twee weken lang kunt u dan boeken voor het laagste tarief.

Wilt u profiteren van een compleet verzorgd en ontspannend verblijf? Bekijk dan ook eens onze wellness-arrangementen waarbij u volledig in de watten wordt gelegd. Bent u op zoek naar andere deals? Bekijk dan de 3=2 deals van onze Van der Valk hotels. Daarnaast kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief, waardoor u wekelijks op de hoogte wordt gehouden van de leukste aanbiedingen.

Verrassende last minutes

Toon filterss
Toon filters