Home

Verrassende last minutes

Spontaan een weekendje weg van huis? Kijk dan eens goed naar onderstaand aanbod en vind uw perfecte Last Minute. De hotels van Van der Valk bieden diverse kamers voor een extra leuke prijs aan. Ideaal voor als u op korte termijn op pad wil! Weet u nog niet naar welk Van der Valk Hotel u wil? Geen probleem, Valk Verrast biedt een breed aanbod aan hotels en daarom heeft u meer dan genoeg keuze. Een heerlijke oplossing voor een nog vrij en ongepland weekend. Bovendien bespaart u ook nog eens een hoop geld met een Valk Last Minute.

Last Minutes bij Van der Valk

Niks is fijner dan het vinden van uw perfecte Van der Valk Last Minute. Onverwachts nog een heerlijk weekendje weg met vrienden, familie of uw partner. Zo komt u nog eens op plaatsen waar u normaal misschien nooit zou komen of vindt u net dat ene hotel waar u altijd al naartoe wilde. Wil u een trip of weekendje weg plannen maar niet persé op korte termijn? Kijk dan ook eens bij onze stedentrips. Daar vindt u verassende weekendjes weg, naar diverse steden.

Uw eigen suite?

Wil u genieten van de meeste luxe faciliteiten die onze hotels te bieden hebben? Wat dacht u van uw eigen jacuzzi binnen of buiten, uw eigen dakterras én een zacht kingsize bed? Wie weet baad u binnenkort in luxe want u kan zelfs een Van der Valk Last Minute Suite boeken! Onze Last Minutes zijn dus veel meer dan alleen kamers die nog beschikbaar zijn. Wilt u graag in een suite verblijven die op dit moment niet tussen de Last Minutes van Van der Valk staat? Dan kan u hier nog eens alle suites op een rijtje zien.

Weekendje weg

Vallen de laatste loodjes van de week erg zwaar? Dan is het misschien een goed idee om van het weekend even te ontspannen. Er staan altijd nog Last Minute kamers voor u klaar. Wil u echt even lekker tot rust komen en heeft u geen zin om vroeg op te staan? Kijk dan ook eens voor een brunch met late uitcheck. Zo hoeft u niet vroeg uit bed te komen voor het ontbijt en kunt u nog een extra keer omdraaien.

Extra's

Behalve de Van der Valk Last Minutes, kan u natuurlijk ook wat langer van tevoren een kamer boeken bij een van de hotels. Wil u profiteren van een compleet verzorgd en ontspannend verblijf? Bekijk dan ook eens onze wellness-arrangementen waarbij u volledig in de watten wordt gelegd. Bent u op zoek naar andere deals? Bekijk dan de 3=2 deals van onze Van der Valk hotels.

Verrassende last minutes

Toon filters
Toon filters