Home

Verrassende last minutes

Spontaan een weekendje weg van huis? Kijk dan eens goed naar onderstaand aanbod en vind jouw perfecte Last Minute. De hotels van Van der Valk bieden diverse kamers voor een extra leuke prijs aan. Ideaal voor als je op korte termijn op pad wilt! Weet je nog niet naar welk Van der Valk Hotel jij wilt? Geen probleem, Valk Verrast biedt een breed aanbod aan hotels en daarom heb je meer dan genoeg keuze. Een heerlijke oplossing voor een nog vrij en ongepland weekend. Bovendien bespaar je ook nog eens een hoop geld met een Valk Last Minute.

Last Minutes bij Van der Valk

Niks is fijner dan het vinden van jouw perfecte Van der Valk Last Minute. Onverwachts nog een heerlijk weekendje weg met vrienden, familie of je partner. Zo kom je nog eens op plaatsen waar je normaal misschien nooit zou komen of vind je net dat ene hotel waar je altijd al naartoe wilde. Wil je een trip of weekendje weg plannen maar niet persé op korte termijn? Kijk dan ook eens bij onze stedentrips. Daar vind je verassende weekendjes weg, naar diverse steden.

Jouw eigen suite?

Wil jij genieten van de meeste luxe faciliteiten die onze hotels te bieden hebben? Wat dacht je van jouw eigen jacuzzi binnen of buiten, jouw eigen dakterras én een zacht kingsize bed? Wie weet baad jij binnenkort in luxe want je kan zelfs een Van der Valk Last Minute Suite boeken! Onze Last Minutes zijn dus veel meer dan alleen kamers die nog beschikbaar zijn. Wil je graag in een suite verblijven die op dit moment niet tussen de Last Minutes van Van der Valk staat? Dan kan je hier nog eens alle suites op een rijtje zien.

Weekendje weg

Vallen de laatste loodjes van de week erg zwaar? Dan is het misschien een goed idee om van het weekend even te ontspannen. Er staan altijd nog Last Minute kamers voor je klaar. Wil je echt even lekker tot rust komen en heb je geen zin om vroeg op te staan? Kijk dan ook eens voor een brunch met late uitcheck. Zo hoef je niet vroeg uit bed te komen voor het ontbijt en kan jij je nog een extra keer omdraaien.

Extra's

Behalve de Van der Valk Last Minutes, kun je natuurlijk ook wat langer van tevoren een kamer boeken bij een van de hotels. Wil jij profiteren van een compleet verzorgd en ontspannend verblijf? Bekijk dan ook eens onze wellness-arrangementen waarbij je volledig in de watten wordt gelegd. Ben jij op zoek naar andere deals? Bekijk dan de 3=2 deals van onze Van der Valk hotels.

Verrassende last minutes

Toon filters
Toon filters