Extra lang genieten met Van der Valk 3=2

Deze zomer een paar dagen weg wordt nóg leuker met de Van der Valk 3=2 aanbiedingen! U verblijft namelijk 3 nachten en betaalt er maar 2! U profiteert dus van scherpe kortingen waardoor u extra veel leuke dingen kunt doen in en rondom het hotel. 

Ontdek de natuur 

Wilt u deze zomer graag verblijven met een 3=2 deal in eigen land? Dan kunt u bij Van der Valk genieten van de prachtige dagen! In de buurt van onze hotels is altijd wel iets leuks te doen. Veel hotels liggen namelijk vlakbij of zelfs in natuurgebieden die ideaal zijn om per fiets of te voet te verkennen. Wilt u deze natuurgebieden bezoeken? Vraag dan bij de receptie om informatie over de beschikbare fiets- en wandelroutes of boek een speciaal wandel- of fietsarrangement. Benieuwd naar meer aanbiedingen? 

Behoefte aan pure ontspanning? 

Bent u toe aan ontspanning en blijft u daarom liever in het hotel? Geniet van vier ontspannen dagen met de Valk 3=2 aanbiedingen en combineer het met een bezoekje aan de wellness-ruimte van het hotel. Zo kunt u lekker ontspannen in de sauna, een massage boeken of uzelf trakteren op een heerlijke gezichtsbehandeling. Wilt u het totaalpakket? Veel van onze Van der Valk hotels bieden naast 3=2 Van der Valk arrangementen ook wellness-arrangementen aan, waarbij alles van A tot Z is geregeld. Zo weet u zeker dat u helemaal in de watten wordt gelegd! Bekijk ook het aanbod van hotels met een wellness-ruimte. 

Weekendje weg 

Met de 3=2 aanbiedingen heeft u genoeg tijd om een uitstapje te maken naar omliggende steden. Boekt u een Van der Valk 3=2 aanbieding in een van onze buurlanden? Dompel u dan onder in de andere cultuur, verken de straatjes, plof neer op een terrasje en probeer de lokale keuken. Deze aanbiedingen zijn perfect voor een weekendje weg! Daarnaast bieden de hotels verschillende last minutes en deals! 

En nog meer… 

Bent u benieuwd naar het overige aanbod? Naast de Van der Valk 3=2 acties kunt u profiteren van diverse compleet verzorgde arrangementen: van culinaire arrangementen tot sportieve fiets- of wandelarrangementen. Daarnaast is er een ruime keuze uit aanbiedingen bij de Van der Valk hotels! Het aanbod is divers dus er voor iedereen wel wat tussen. Weet u al welk arrangement het beste bij u past? Bekijk ook het totale aanbod van Valk Verrast voor meer inspiratie!

Deelnemende hotels

Toon filters