Home

3=2

3=2

Extra lang genieten met Van der Valk 3=2

Een paar dagen weg wordt nóg leuker met de Van der Valk 3=2 aanbiedingen! Je verblijft namelijk 3 nachten en betaalt er maar 2! Je profiteert dus van scherpe kortingen waardoor je extra veel leuke dingen kunt doen in en rondom het hotel.

Het hele jaar door genieten

Wil jij de Van der Valk 3=2 in de zomer of juist liever in de winter boeken? Genieten kan in elk seizoen, want de meeste hotels bieden deze deal het hele jaar door aan. In de buurt van onze hotels is altijd wel iets leuks te doen. Veel hotels liggen namelijk vlakbij of zelfs in natuurgebieden die ideaal zijn om per fiets of per voet te verkennen. Wil jij deze natuurgebieden bezoeken? Vraag dan bij de receptie om informatie over de beschikbare fiets- en wandelroutes of boek een speciaal wandel- of fietsarrangement

Behoefte aan pure ontspanning?

Ben je toe aan ontspanning en blijf jij daarom liever in het hotel? Geniet van 4 ontspannen dagen met de Valk 3=2 aanbiedingen en combineer het met een bezoekje aan de wellness-ruimte van het hotel. Zo kun je lekker ontspannen in de sauna, een massage boeken of jezelf trakteren op een heerlijke gezichtsbehandeling. Wil je het totaalpakket? Veel van onze Van der Valk hotels bieden naast 3=2 van der Valk arrangementen ook wellness-arrangementen aan, waarbij alles van A tot Z is geregeld. Zo weet je zeker dat jij helemaal in de watten wordt gelegd! Bekijk ook het aanbod van hotels met een wellness-ruimte.

Weekendje weg

Met de 3=2 Valk aanbiedingen heb je genoeg tijd om een uitstapje te maken naar omliggende steden. Ben je benieuwd naar lokale evenementen? Raadpleeg dan de agenda van het hotel op hun website. Boek je een Van der Valk 3=2 aanbieding in een van onze buurlanden? Dompel je dan onder in de andere cultuur, verken de straatjes, plof neer op een terrasje en probeer de lokale keuken. Deze aanbiedingen zijn perfect voor een weekendje weg!

En nog meer…

Ben jij benieuwd naar het overige aanbod? Naast de Van der Valk 3=2 acties kan je profiteren van diverse compleet verzorgde arrangementen, van culinaire arrangementen tot en met vakantie-arrangementen in de zon. Het aanbod is divers dus er voor iedereen wel wat tussen. Weet jij al welk arrangement het beste bij jou past? Bekijk ook het totale aanbod van Valk Verrast voor meer inspiratie!

Deelnemende hotels

Toon filters