Stedentrips
Voor cultuurliefhebbers, shoppers en bourgondiërs

Stel het u eens voor – u wordt ’s ochtends wakker, kijkt naar buiten en ziet dat het een prachtige dag is. Na een uitgebreid ontbijt bent u klaar om de hele dag te shoppen of cultuur te snuiven. Aan het eind van de dag strijkt u neer in een restaurant of op een terras om te genieten van de culinaire verrassingen die de stad u te bieden heeft. Tot slot kruipt u ’s avonds tevreden en voldaan onder de dekens.

Dit is, wat ons betreft, het voorbeeld van een ideale stedentrip! De ideale mix voor cultuurliefhebbers, shoppers en Bourgondiërs. Een paar dagen ertussenuit en genieten van de mogelijkheden. Stedentrips laten zien dat u niet ver weg hoeft om te kunnen genieten van andere culturen! Bovendien zijn veel steden gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Blijft u lekker in Nederland? Dat kan uiteraard! Of wilt u toch liever een bezoekje brengen aan onze zuider- of oosterburen? Aan u de keuze! Bekijk de mogelijkheden die Van der Valk u biedt. Hieronder staan alle steden op een rijtje. Tot slot, zijn er verschilldende aanbiedingen voor een nachtje weg bij de Van der Valk hotels.