Home

Stedentrips
Voor cultuurliefhebbers, shoppers en bourgondiërs

Stel het je eens voor – je wordt ’s ochtends wakker, kijkt naar buiten en ziet dat het een prachtige dag is. Na een uitgebreid ontbijt ben je klaar om de hele dag te shoppen of cultuur te snuiven. Aan het eind van de dag strijk je neer in een restaurant of op een terras om te genieten van de culinaire verrassingen die de stad je te bieden heeft. Tot slot kruip je ’s avonds tevreden en voldaan onder de wol.

Dit is, wat ons betreft, het voorbeeld van een ideale stedentrip! De ideale mix voor cultuurliefhebbers, shoppers en Bourgondiërs. Een paar dagen ertussenuit en genieten van de mogelijkheden. Stedentrips laten zien dat je niet ver weg hoeft om te kunnen genieten van andere culturen! Bovendien zijn veel steden gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Blijf je lekker in Nederland? Dat kan uiteraard! Of wil je toch liever een bezoekje brengen aan onze zuider- of oosterburen? Aan jou de keuze! Bekijk de mogelijkheden die Van der Valk jou biedt. Hieronder staan alle steden op een rijtje.