Home

VAN DER VALK HOTEL ANTWERPEN

Hotel Antwerpen biedt alles voor een compleet weekendje weg of mini vakantie. De ligging is erg centraal in de buurt van het centrum, maar ook in het hotel zelf is genoeg te doen. Er bevindt zich een binnenzwembad, fitness en sauna. Na een dagje de stad in te zijn geweest kunt u hier heerlijk ontspannen.

Het hotel beschikt over een eigen bistro, Bistro Stiel. Hier kunt u genieten van een klassieke Van der Valk schnitzel, of u kunt u laten verrassen door een Vlaamse specialiteit. De seizoenkaart wordt regelmatig vernieuwd. Het hotel beschikt ook over een terras. Zo kunt u wanneer het zonnetje schijnt, kunt u plaatsnemen en genieten van een lunch, diner of borrel. Op vrijdag- en zaterdagavond kunt u kiezen voor het Live Cooking buffet. 

Gratis parkeermogelijkheid dichtbij het centrum van Antwerpen

Dichtbij de Nederlandse grens ligt de bruisende stad Antwerpen. Het is de ideale bestemming wanneer u niet te ver wilt reizen, maar toch een stedentrip buiten Nederland wilt maken. Het centraal station van Antwerpen ligt op 3 kilometer afstand van het hotel. Wist u dat het centraal station van Antwerpen meerdere keren is verkozen tot mooiste station van de hele wereld? Ook al bent u niet van plan om met het openbaar vervoer te reizen, is het zeker aan te raden om hier een kijkje te nemen.

Het hotel is goed met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Voor gasten die bij de auto komen, biedt het hotel voor de hotelgasten gratis parkeergelegenheid. 

Ontdek de stad Antwerpen

Het shoppen in Antwerpen is een beleving op zich. Aan de Meir zijn alle bekende winkelketens terug te vinden in verschillende indrukwekkende gebouwen uit de 18e en 19e eeuw. Neem ook zeker een kijkje in de gouden Stadsfeestzaal! Wanneer het zonnetje schijnt, kunt u ervoor kiezen om een fiets te huren en richting de stad te fietsen of zelfs te wandelen. Zo mist u geen enkele hotspot van de mooie stad Antwerpen.

In het noorden van de stad bevindt zich een megabioscoop van Kinepolis, met maar liefst 24 zalen. Met een aanbod van bijna 100 films per dag, zit er altijd wel een film naar keuze bij waar u van kunt genieten.

Ontdek meer over Antwerpen