Weekend weg in de herfst

Wilt u graag een weekend weg in de herfst? Dan heeft u bij Van der Valk verschillende scherpe herfstaanbiedingen. Met een verblijf in een van de hotels kunt u samen genieten, met vrienden of met familie. Van der Valk brengt u naar de leukste plekken in Nederland! Ga bijvoorbeeld met het gezin of familie een dagje naar de Efteling. Hier ontdekt u de mooiste avonturen met z’n allen. Wilt u samen een romantisch dagje of weekendje weg? Ontdek dan de leukste binnensteden van Nederland. Bezoek het centrum en maak samen de mooiste herinneringen. Kortom, met een weekend weg in de herfst bij Van der Valk kunt van alles beleven!

Herfstseizoen

Wilt u de herfst op haar mooist ontdekken? De Van der Valk hotels liggen geografisch verspreid waardoor u bij ieder hotel op een andere manier de herfst ontdekt. Tijdens dit prachtige seizoen met warme kleuren en vallende bladeren bieden de hotels de mooiste wandel- en fietstochten door diverse natuurgebieden. Hier kunt u er gemakkelijk op uit trekken en vervolgens kunt u heerlijk nagenieten in het hotel. Ga bijvoorbeeld naar de hotelbar om op te warmen met thee of chocolademelk. In diverse hotels kunt u gratis gebruik maken van de wellnessfaciliteiten. Perfect om de spieren op te warmen na een dagje eropuit te zijn geweest. Houdt u ervan om lekker actief bezig te zijn? Dan kunt u verschillende workouts doen in de fitnessruimte van het hotel. 

Zonvakanties

Wilt u graag de regen van het herfstseizoen ontvluchten? Bekijk dan eens de mogelijkheden om te verblijven bij Van der Valk in het buitenland. Wat dacht u van Spanje of misschien wel Bonaire of Curaçao voor extra vitamine D! Perfect om er een week tussenuit te gaan tijdens de herfstvakantie of misschien buiten de vakantie om. Bekijk de mogelijkheden en geniet van de najaarsrust bij Van der Valk!