Kamer boeken bij Hotel Tiel

Onze gasten beoordelen ons met een

8,2
uit 23340 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL TIEL

Centraal gelegen in de Betuwe bevindt zich Van der Valk Hotel Tiel. Met stijlvolle hotelkamers, een congrescentrum, restaurants en een spectaculaire SIXX Skybar, vindt u hier zowel als zakelijke en leisure-gast alles wat u nodig heeft en meer.

Ideale ligging

Van der Valk Hotel Tiel ligt in het midden van het land en direct aan de A15 bij Tiel. Het hotel is daardoor gemakkelijk te bereiken. Binnen 30 minuten vanuit Utrecht, 's-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen. Tevens ligt het hotel in het hart van de Betuwe, een van de mooiste gebieden van Nederland. Met haar fruitboomgaarden die in het vroege voorjaar vol met bloesem zitten, grote rivieren, groene weilanden, dijkjes en pittoreske dorpjes.

Overnachten in luxe

Met 181 hotelkamers en themasuites heeft u een ruime keuze voor een perfecte nacht of weekend weg. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van hedendaagse faciliteiten voor een comfortabel en optimaal verblijf. Daarnaast vindt u er vele bijzondere voorzieningen, waaronder een Gran Casino, Carwellness en zelfs een tankstation. Wilt u liever fitnessen? Ook dat is mogelijk. 

Eten en drinken

Heerlijk eten en drinken doet u in een van de drie restaurants waar u kunt genieten van ontbijt, lunch en diner. In de weekenden biedt Hotel Tiel een Live Cooking buffet aan. In de open keuken bereiden de koks dan speciaal voor u smaakvolle gerechten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Ze krijgen een aparte menukaart en er is een speciale speelhoek. Een gezellig avond afsluiten? Dan kunt u terecht in de Lobbybar of de op 53 meter hoogte SIXX Skybar.

Meetings en events

Van der Valk Hotel Tiel is uitermate geschikt voor al uw congressen, bijeenkomsten, feesten en partijen. Met maar liefst 17 prachtige multifunctionele zalen is alles mogelijk. Daarnaast ontving het 5 vergaderhamers, deze adviseert en controleert meetinglocaties en congresbureaus op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en service. Door de diversiteit aan zalen en flexibiliteit en ervaring van het salesteam, staan ze garant voor een perfect verloop van uw bijeenkomst.

Van der Valk Care en Van der Valk Vitaal

Heeft u tijdelijk extra zorg nodig, bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekenhuisopname? Speciaal voor u is er Van der Valk Care. Ze bieden erkende 24-uurs zorg door professionele verpleegkundigen, in combinatie met de gastvrijheid en faciliteiten van een luxe hotel. Binnen het programma van Van der Valk Vitaal kunt u gebruik maken van een breed aanbod aan vitaliteitsdiensten zoals psychologie, fysiotherapie, orthopedie of oefentherapie.

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,4
uit 22204   betrouwbare beoordelingen

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 344 62 20 20+31 344 62 20 20 (Lokaal tarief)

Hotel Tiel

Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel

tiel@valk.com

Plan route