Kamer boeken bij Hotel Drongen - Gent

VAN DER VALK HOTEL DRONGEN-GENT

Op een afstand van vijf kilometer van de stad Gent ligt Van der Valk Hotel Drongen-Gent. Dit kleinschalige hotel beschikt over 11 comfortabele kamers en is helemaal opgeknapt. In het hotel is een groot restaurant aanwezig wat tevens ook het middelpunt van het hotel is, wanneer de zon gaat schijnen loopt het enorme terras van het hotel vol. Hier kunnen gasten genieten en een hapje en een drankje.

Ontbijt, lunch en diner

Elke ochtend is er in het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet aanwezig waar er ook voor de kinderen een speciale plek aanwezig is. Voor de lunch en het diner kunt u terecht in de gezellige brasserie ‘Kroost’. Deze brasserie maakt voornamelijk eigentijdse gerechten die bereid worden volgens de klassieke Belgisch-Franse keuken. De menukaart van de brasserie is seizoens- en streekgebonden zodat alle producten vers en uniek zijn. Elk moment van de dag kunt u terecht in de ‘serre’. Hier kunt u een kop koffiedrinken met collega’s of eventueel een drankje met een borrelhapje doen. De bar van het hotel is ook een ideale plek om na een drukke dag te ontspannen.

Feesten, partijen en zalen

Voor eventuele evenementen en partijen is Van der Valk Hotel Drongen-Gent de ideale plaats. In het hotel bevindt zich een grote zaal die zich leent voor een babyborrel, een receptie, diverse walkingdinners, buffetten en op het terras zelfs voor een BBQ. Voor deze speciale gelegenheden heeft het hotel verschillende arrangementen samengesteld wat de keus voor u gemakkelijker kan maken. In het hotel zijn ook een aantal zalen beschikbaar die ideaal zijn voor zakelijk doeleinde. Deze zalen bieden u de mogelijkheid om uw vergaderingen, exposities, congressen, presentaties of trainingen allemaal vlot te laten verlopen. Tot slot, biedt het hotel diverse vergaderarrangementen aan.

Wat zijn de culinaire mogelijkheden?

U kunt bij Hotel Drongen genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, brunch & diner. Dit alles in Brasserie Kroost. Ook kunt u natuurlijk een bezoekje brengen aan bar De Serre. Hier kunt u gedurende de hele dag bij ons terecht om iets te drinken of een borrelhapje te eten samen met uw vrienden, familie of collega's.

Kan ik ook een feest organiseren in het hotel?

Dat kan zeker bij Van der Valk Hotel Drongen-Gent! We kunnen diverse soorten feesten voor u organiseren. Zo kunt u een doopfeest of communie vieren in ons hotel, maar ook samen met een grote groep genieten van een heerlijk buffet.

Contact

7/7 van 6h00 tot 23h00 bereikbaar +32 9 226 74 32+32 9 226 74 32 (Lokaal tarief)

Hotel Drongen - Gent

Baarleveldestraat 2
9031 Drongen Gent

drongen@valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

7,2
uit  1127   betrouwbare beoordelingen