Weekendje weg met kinderen

In de schoolvakantie of in het weekend erop uit met het hele gezin? Boek een weekend weg met de kinderen in een Van der Valk hotel! Onze hotels beschikken over tal van kindvriendelijke faciliteiten, zoals zwembaden en speeltuinen, zodat zowel ouders als kinderen volop kunnen genieten.

Kindvriendelijke hotels

Onze kindvriendelijke hotels zorgen ervoor dat uw verblijf comfortabel en plezierig is voor het hele gezin. Veel Van der Valk hotels beschikken over speciale familiekamers of kamers met een tussendeur, zodat u een oogje in het zeil kunt houden op de kinderen.

De meeste hotels beschikken over babybedjes waar u (soms tegen betaling) van gebruik kunt maken. Het fijne hieraan is dat u deze dan niet zelf hoeft mee te nemen. Dit kan wel per hotel verschillen. Wij raden u dan ook aan om bij het gewenste hotel te vragen naar alle mogelijkheden omtrent familiekamers en babybedjes om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Weekend weg met gezin in Nederland

Er zijn talloze mogelijkheden voor een weekend weg met het gezin in Nederland. Veel Van der Valk hotels bieden namelijk speciale kindvriendelijke arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Hotel Gilze – Tilburg een hotelovernachting boeken in combinatie met entreekaarten van de Efteling of Safaripark Beekse Bergen. Een bezoek aan een attractiepark maakt een weekendje weg extra leuk voor de kinderen!

Weekend weg met kinderen in het buitenland

Wilt u met het gezin de grens over? Ook dat kan bij Van der Valk! Hotel Gladbeck biedt bijvoorbeeld arrangementen aan met een hotelovernachting en een bezoek aan Moviepark Germany. Zo combineert u een weekendje weg met kinderen met een avontuurlijk gezoek aan een pretpark.

Wacht niet langer en boek uw gezinsweekend!

Verras uw kinderen met een onvergetelijk weekend weg bij Van der Valk. Met onze kindvriendelijke faciliteiten, ruime kamers en leuke arrangementen maakt u van elk familieweekend een groot succes. Boek nu en beleef een geweldig weekend weg met de kinderen!

Waar is het leuk om een weekend weg te gaan?

Er zijn talloze leuke bestemmingen voor een weekend weg met kinderen. Denk aan attractieparken, dierentuinen en steden met veel kindvriendelijke activiteiten.

Wat is een lang weekend weg?

Een lang weekend weg betekent dat u een extra dag toevoegt aan uw weekend, bijvoorbeeld door op vrijdag of maandag vrij te nemen. Dit geeft u meer tijd om te genieten van uw bestemming en activiteiten.