Weekend weg met kinderen

In de schoolvakantie of in het weekend erop uit met het hele gezin? Boek een weekend weg met de kids in een van de Van der Valk hotels. De meeste hotels beschikken over een zwembad, waar de kinderen zich goed kunnen vermaken! Verschillende hotels bieden familiekamers aan of kamers met een tussendeur, zodat u een oogje in het zeil kunt houden op de kinderen.

De meeste hotels beschikken over babybedjes waar u (soms tegen betaling) van gebruik kunt maken. Het fijne hieraan is dat u deze dan niet zelf hoeft mee te nemen. Dit kan wel per hotel verschillen, vraag bij het gewenste hotel naar alle mogelijkheden omtrent familiekamers en babybedjes om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Weekend weg met kinderen in binnen- of buitenland

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een weekend weg met de kinderen, de hotels bieden namelijk speciale kindvriendelijke arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Hotel Gilze – Tilburg een hotelovernachting in combinatie met entreekaarten van de Efteling of safaripark Beekse Bergen boeken. Een bezoek aan een attractiepark maakt een weekendje weg extra leuk voor de kinderen! U kunt ook de grens overgaan richting Duitsland. Hotel Gladbeck biedt bijvoorbeeld arrangementen aan met een hotelovernachting en een bezoek aan Moviepark Germany. Zoekt u een accommodatie in de buurt van een attractie? Bekijk dan de attractiepagina en de bijbehorende arrangementen.

Wereldeters menukaart speciaal voor kinderen

Tijdens het eten is er uiteraard ook aan de kinderen gedacht! Op de Van der Valk Wereldeters menukaart is voor ieder kind wel iets lekkers te vinden. De kaart wordt elk seizoen vernieuwd, waardoor er voor de kinderen ook elke keer iets nieuws te ontdekken valt bij Van der Valk.

Wacht niet langer en verras u kinderen met een minivakantie in een van de Van der Valk hotels!