Kamer boeken bij Hotel De Bilt - Utrecht

Onze gasten beoordelen ons met een

8,6
uit 16157 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL DE BILT-UTRECHT

Op een steenworp afstand van het hart van Nederland ligt Van der Valk Hotel De Bilt. Met de auto bent u binnen 20 minuten in het centrum van de stad Utrecht. Het hotel ligt in een bosrijke omgeving waardoor het ideaal is voor gasten die houden van een wandeling of een fietstocht. Bij Van der Valk Hotel De Bilt heeft u de keuze uit 102 luxe hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. U heeft een geruime keuze, zo biedt het hotel bijvoorbeeld een comfort kamer aan, een comfort deluxe kamer en natuurlijk een speciale suite of familiekamer.

Heerlijk ontbijten, lunchen en dineren

Het hotel beschikt over een restaurant dat verdeeld is over verschillende ruimtes met elk een eigen sfeer en interieur. Ook kunt u tijdens de zomermaanden genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of een uitgebreid diner op het buitenterras van het hotel. Het hotel wil het menu graag zo gevarieerd mogelijk houden en daarom wordt de menukaart regelmatig aangepast door de chef. In het hotel is tevens een gezellige bar aanwezig waar u na een ontspannen dag kunt genieten van een drankje.

Ontdek het restaurant

Van alle gemakken voorzien

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alles wat het hotel te bieden heeft. Zo kunt u gratis gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad en bieden het hotel gratis internet aan. Het is mogelijk om via het hotel een fiets te huren zodat u kunt genieten van de prachtige bosrijke omgeving die Utrecht te bieden heeft.

Ontdek de omgeving

In de prachtige bosrijke omgeving van Biltsche Hoek is het ideaal om een wandeling of fietstocht te maken. Het hotel heeft een aantal routes tot zijn beschikking die voor u klaarliggen bij de receptie. In het hotel kunt u ook een elektrische fiets huren waarmee u naar de stad kunt fietsen om deze te verkennen. Met de auto staat u binnen 20 minuten in het hart van Utrecht. In de stad Utrecht kunt u genieten van verschillende winkels, restaurants en natuurlijk de prachtige Dom Toren waar de stad om bekend staat.

Ontdek de omgeving

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,5
uit  15450   betrouwbare beoordelingen

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 30 220 58 11+31 30 220 58 11 (Lokaal tarief)

Hotel De Bilt - Utrecht

De Holle Bilt 1
3732 HM De Bilt

biltschehoek@valk.com

Plan route