Kamer boeken bij Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Onze gasten beoordelen ons met een

8,2
uit 19229 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL 'S-HERTOGENBOSCH-VUGHT

De ultieme Brabantse gezelligheid en gastvrijheid

De Brabantse gezelligheid vindt u in Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A2 en de N65 en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. De bushalte ligt voor het hotel. Alle hotelkamers beschikken over airconditioning, een balkon of terras en een eigen badkamer met een apart bad en een inloopdouche. Heerlijk in luxe genieten kan in één van de zes suites, ieder met een eigen thema. In het restaurant heeft u ruime keuze uit heerlijke gerechten met veel liefde en zorgvuldigheid voor u klaargemaakt door de chef-kok. Naast vaste gerechten op de kaart heeft u ook de keuze uit wisselende seizoens- en streekgerechten.

Kom genieten in het restaurant

Vergaderen, feesten en groepsuitjes

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een 60-jarig huwelijksjubileum of een teambuildinguitje bij hotel Vught is alles mogelijk. Het hotel beschikt over 15 stijlvol ingerichte zalen, ieder met een eigen sfeer en dus multifunctioneel inzetbaar.

Mooi Brabant

Vanuit het hotel bent u zo in het prachtige centrum van 's-Hertogenbosch. Daar geniet u van de Bourgondische sfeer, de vele winkeltjes, heerlijke restaurants en gezellige cafés. Een echte aanrader is de Binnendieze, varend door de smalle waterlopen komt u langs en onder de mooiste plekjes in het historische stadscentrum. Sla de typische Bossche lekkernij: de Bossche Bol van bakker Jan de Groot zeker niet over. Genieten van bijzonder natuurschoon? Bezoek dan Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Daar vindt u bos, heide maar ook duinen en zand. Op slechts 20 minuten autorijden van het hotel ligt attractiepark de Efteling, volgens velen het mooiste attractiepark van Europa. Ook Safaripark de Beekse Bergen staat garant voor een dag vol spannende avonturen.

Ontdek de omgeving

 

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 18124  betrouwbare beoordelingen

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 73 658 77 77+31 73 658 77 77 (Lokaal tarief)

Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Bosscheweg 2
5261 AA Vught

vught@valk.com

Plan route