Home

Hotel Nivelles Sud 

In het hart van Waals-Brabant, in een gastvrije omgeving en op een steenworp afstand van de kruising van de snelwegen richting Brussel, Charleroi en Parijs, biedt Hotel Nivelles-Sud een uitstekende service in een hotel dat helemaal is aangepast naar de wensen van zowel zakelijke gasten als vakantiegangers. 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk het Vroege Toekan aanbod van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Vroege Toekan Deals: 1 nacht

Over Hotel Nivelles Sud

Faciliteiten

Hotel Nivelles-Sud beschikt over 112 ruime, van alle comfort voorziene kamers (60 kamers volledig vernieuwd in 2013), 3 luxesuites met jacuzzi en 9 luxueuse appartementen voor long-stay (nabij het hotel). In alle kamers kunt u genieten van roomservice en gratis breedband WIFI verbinding. De 60 vernieuwde comfort kamers bieden tevens airconditioning en gratis minibar. Het hotel beschikt over uitgebreide vergaderfaciliteiten, waaronder 8 multifunctionele vergader- en feestzalen. Genieten kunt u in de gezellige bar “Le Pétrus” met pooltafel en tafelvoetbal, in het verfijnde restaurant met zijn prestigieuse wijnkelder, of op het terras aan het verwarmde buitenzwembad naast een schitterende wijngaard. Parkeren kunt u op de gratis privéparkeerplaats die voorzien is van de eerste snellaadpaal voor elektrische auto’s in België.

Ligging & Bereikbaarheid

Hotel Nivelles-Sud ligt net buiten de charmante stad Nivelles (Nijvel), naast de E19. Het hotel is centraal gelegen op de kruising van de snelwegen naar Luxemburg, Parijs, Brussel en Luik. De luchthaven van Brussel – Zaventem ligt op 35 minuten met de auto en Charleroi Brussels-South op 15 minuten. Er is een bushalte tegenover het hotel.

Meetings

Hotel Nivelles-Sud biedt 8 multifunctionele meeting- en feestzalen, met een capaciteit van 5 tot 500 personen. Alle zalen hebben daglicht en kunnen worden uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur. Of u nu een congres, een meeting, een seminarie, een produkt presentatie, een feest of ieder ander evenement wilt organiseren, Hotel Nivelles-Sud biedt u een aanbod op maat. Projectie apparatuur, video- en/of audio conferenties, licht, geluid, opname-apparatuur, standaard meeting packages of compleet maatwerk, menus of buffetten, alles is mogelijk.