Kamer boeken bij TheaterHotel De Oranjerie

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 15898 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK THEATERHOTEL ORANJERIE

In de historische stad Roermond liggen midden in het centrum twee Van der Valk Hotels. Eén daarvan is het TheaterHotel De Oranjerie, op loopafstand gelegen van het Designer Outlet Roermond. Combineer een heerlijk weekendje weg met een prachtige theatervoorstelling, kies ervoor om samen te gaan funshoppen of ontdek de prachtige omgeving van Midden-Limburg.

Historie

Het is midden jaren negentig en het theater in Roermond heeft het moeilijk. Van der Valk ziet kansen en besluit, in samenspraak met de gemeente, het theater over te nemen voor een symbolisch bedrag van 1 gulden. Kort daarna begint de bouw van een nieuwe hoteltoren naast het theater. Nu bijna 25 jaar later staan er in TheaterHotel De Oranjerie jaarlijks ruim 100 voorstellingen op de bühne. Met een grote zaal die plaats biedt aan ruim 750 mensen is het theater in Roermond een van de grootste van Noord- en Midden- Limburg. Hierdoor staan er geregeld grote producties en bekende namen in het theater. 

Culinair genieten

TheaterHotel De Oranjerie heeft met Brasserie L’Orange en Cerise Grand Café twee verschillende formules om culinair te genieten. Waar Brasserie L’Orange uitsluitend gebruikt wordt voor het luxe ontbijtbuffet en het diner, kan er in Cerise Grand Café ook heerlijk geluncht worden. De ruime openingstijden van Cerise Grand Café zorgen ervoor u op vrijwel ieder moment van de dag welkom bent. Geniet van een kopje koffie met Limburgse vlaai, een lekkere lunch, een smakelijk diner of een heerlijk borrelplankje met een goed glas wijn. Daarnaast biedt TheaterHotel De Oranjerie ook arrangementen aan in combinatie met het theater. Stel zelf uw overnachting samen met een theatervoorstelling en/of diner en overnachting.

Ontdek de omgeving

Naast het historische centrum van Roermond heeft ook de omgeving van het TheaterHotel De Oranjerie genoeg te bieden. Vooral de diversiteit aan activiteiten is uniek en maakt het gemakkelijk om in Roermond een lang weekend heerlijk te genieten. Zo heeft Roermond natuurlijk het theater dat gelegen is in het TheaterHotel, maar ook Het Cuypershuis en de ECI Cultuurfabriek moeten niet worden vergeten. Daarnaast biedt de omgeving met het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, de Maasplassen, en het natuurgebied De Meinweg een verscheidenheid aan natuur en sportiviteit. De ruim 1000 km aan goed gemarkeerde fietsroutes zorgen ervoor dat de omgeving ook per fiets uitstekend te ontdekken is. Ontspannen kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld op de 18-holes tellende golfbaan De Herkenbosche of door te funshoppen in het Designer Outlet Roermond. Met tot 70% korting en 200 merken dé plek om samen op koopjes te jagen.

 

Welke arrangementen biedt het hotel aan?

Van der Valk Theaterhotel de Oranjerie biedt diverse arrangementen aan. Zo kunt u kiezen voor een seizoensarrangement inclusief ontbijt en diner, een actief- of verwenarrangement of een 3=2 arrangement waar u 3 nachten verblijft voor de prijs van 2!

Bekijk alle arrangementen hier

Kan ik een fiets huren bij Theaterhotel de Oranjerie?

Ja dit is mogelijk. Bij Theaterhotel de Oranjerie kunt u zowel fietsen als e-choppers bij de receptie huren. Hiermee kunt u het prachtige Limburgse landschap op een leuke manier verkennen.

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 475 391 491+31 475 391 491 (Lokaal tarief)

TheaterHotel De Oranjerie

Kloosterwandplein 12-16
6041 JA Roermond

info@oranjerie.valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,2
uit  16033   betrouwbare beoordelingen