Kamer boeken bij Hotel Nijmegen - Lent

Onze gasten beoordelen ons met een

9,2
uit 19381 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL NIJMEGEN LENT

Familie Van der Valk is al meer dan 150 jaar een begrip in Nederland. Het thuis-van-huis gevoel voor zowel de medewerker als de gast staat sinds de oorsprong centraal. Sinds 2016 heeft Nederland een prachtige vestiging erbij: Van der Valk Hotel Nijmegen – Lent. De directie wordt gevormd door Marije van der Valk en haar partner Thijs Boomkens. Ze bouwden het hotel volgens de normen van het BREEAM Excellent certificaat. In combinatie met de Green Globe certificering is de vestiging aan de Waal op dit moment het meest duurzame hotel in Gelderland!

Overnachten met spectaculair uitzicht

Hotel Nijmegen – Lent beschikt over 116 hotelkamers in diverse luxe-typen: Comfort (hoek)kamers, Comfort familiekamers, Comfort mindervalidekamer, Sky kamers en Suite 'In the Clouds'. Alle kamers beschikken standaard over een Nilson bed, kleine koelkast, koffie- en theefaciliteiten, flatscreen televisie en climate control. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van alle faciliteiten.

Culinair

De keukenbrigade van Hotel Nijmegen-Lent verzorgt dagelijks uw ontbijt, lunch & diner onder leiding van chef-koks Niels van Niersen en Nik van de Coevering. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden, pure producten, vaak streekgebonden en waar mogelijk biologisch. 

Ook in Lola’s Bar is het heerlijk vertoeven! Ons ervaren barpersoneel bereidt met het grootste plezier vele soorten gin & tonics en cocktails. Begeleid door verrassende borrelhappen bent u verzekerd van een smaakvolle avond.

BeautyBalloon en Wellness

 Soms vergeet u door de drukte even dat uw huid naast die dagelijkse verzorging ook een beetje rust en een flinke portie extra liefde nodig heeft. En daar is BeautyBalloon voor! Bij BeautyBalloon worden de behandelingen ceremonies genoemd. Onze schoonheidsspecialiste dagelijks aan het verbeteren van uw huid. Een ceremonie is een moment van totale ontspanning!

Daarnaast beschikt het hotel over wellnessruimte met een sauna, stoombad, voetenbaden, ligbanken en belevingsruimte voor ultieme ontspanning! Er zijn dames- en herenkleedkamers aanwezig waar u tevens douches, handdoeken en lockers vindt. 

Dé locatie voor al uw bijeenkomsten

Met 12 zalen en uitstekende bereikbaarheid is Hotel Nijmegen-Lent dé perfecte locatie voor het organiseren van bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. De faciliteiten in het plintgebouw bieden plaats aan gezelschappen van 2 tot 450 personen voor vergaderingen, congressen, trainingen, dinerbuffetten (Live Cooking), recepties en feesten.

De zalen zijn sfeervol ingericht, voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en vanzelfsprekend zijn diverse opstellingen mogelijk. De bijzondere boardroom ‘Cloud 14’ op de bovenste etage biedt een spectaculair uitzicht.

 

Beschikt het hotel over een wellness?

In Hotel Nijmegen-Lent kunt u diverse behandelingen boeken. Daarnaast kunt u perfect ontspannen tijdens uw verblijf in de Sauna, Turks stoombad en voetbaden.

Beschikt het hotel Nijmegen-Lent over een hotelbar?

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent beschikt over een moderne en ontmoetingsplek waar u kunt genieten van diverse drankjes en hapjes.

 

Beschikt Hotel Nijmengen-Lent over een suite?

Het hotel biedt een prachtige in The Cloud Suite aan waar u prachtig uitzicht hebt over Nijmengen Lent. Daarnaast beschikt de Suite over een bubbelbad en is de kamer voorzien van nog meer luxe extra's.

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 24 792 02 00+31 24 792 02 00 (Lokaal tarief)

Hotel Nijmegen - Lent

Hertog Eduardplein 4
6663 AN Nijmegen

nijmegen@valk.com

Plan route

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

9,0
uit  21344   betrouwbare beoordelingen