Kamer boeken bij Hotel Luxembourg-Arlon

Onze gasten beoordelen ons met een

8,3
uit 13620 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL LUXEMBOURG-ARLON

Op de grens van België en Luxemburg ligt een van de nieuwste designhotels: Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon. Het hotel heeft een goede bereikbaarheid door de ligging aan de snelwegen A4 en E411. Daarnaast ligt het hotel in een veelzijdige omgeving waardoor het perfect is om er een paar dagen op uit te gaan!

Luxemburg: de perfecte plek voor een paar dagen weg

Wilt u er een paar dagen tussenuit maar niet te ver van huis? Denk dan eens aan Luxemburg! Hier vindt u mooie natuur, prachtige kastelen en indrukwekkende architectuur. Wilt u tijdens uw verblijf een avondje uit? Bekijk dan eens het programma van The Grand Theater of Luxembourg en The Philharmonie. In The Philharmonie kunt u terecht voor vele optredens in de mooie concertzaal en The Grand Theater is een van de belangrijkste locaties voor drama, opera en ballet. Binnen een half uur met de auto bent u vanaf Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon in de stad Luxemburg.

Wandel door het authentieke Aarlen

Op 10 minuten rijden vanaf het hotel met de auto ligt de Belgische plaats Aarlen. Ontdek het historische centrum van de stad en neem ook eens een kijkje in de pittoreske dorpjes eromheen. De omgeving van het hotel is perfect voor wandel- en fietstochten. Verken gebieden als Martelange, Attert, Messancy, Aarlen en Aubange. Bij de receptie van het hotel zijn wandel- en fietstochten te verkrijgen.

Geniet van het nieuwe design

Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon is sinds half 2017 geopend waardoor alle kwaliteit en comfort in een heerlijk modern jasje zit. In het interieur van het hotel is er gebruik gemaakt van luxe, natuurlijke materialen waardoor de sfeer gelijk overkomt. U bent de gehele dag welkom in Brasserie L’Oeuf (het ei) waar u kunt bijvoorbeeld tijdens de lunch lekker kunt genieten van een salade of burger, maar ‘s avonds ook van een gangenmenu. Daarnaast is ook Restaurant Le Nid (het nest) gevestigd in het hotel wat garant staat voor culinaire verrassingen.

 

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,5
uit 12809  betrouwbare beoordelingen

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +32 63233222+32 63233222 (Lokaal tarief)

Hotel Luxembourg-Arlon

Route de Longwy 596
6700, Arlon BTW: BE 0598.803.962

info@luxembourg.valk.com

Plan route