Weekend weg 10 personen

Op zoek naar een perfecte locatie voor een weekend weg met 10 personen? Zoek dan niet verder en kom overnachten bij een Van der Valk Hotel. Met meer dan 70 hotels in het binnen- en buitenland is er altijd een hotel die bij uw weekend weg met een groep past.

Weekend weg met vrienden

Bent u bezig met het plannen van een weekend weg met uw vriendengroep? Dan kan het zoeken van een locatie voor een weekend weg met 10 personen best lastig zijn. De een wil een relaxt weekendje weg en de ander gaat liever voor een weekend vol met activiteiten. Bij Van der Valk kan het allemaal! Kies bijvoorbeeld voor een weekend weg in de natuur; de ideale locatie voor een ontspannen weekend weg. Huur fietsen of een E-chopper en ga eropuit in de natuur. Geniet daarna van een culinair diner met uw vrienden en maak gebruik van de luxe faciliteiten. Neem met uw vrienden een duik in het zwembad, ga met zijn allen sporten of kom tot rust in de wellness. Houd tijdens een weekend weg met 10 personen iedereen tevreden tijdens een verblijf bij Van der Valk.

Weekend weg met familie

Heeft u iets te vieren met uw familie of wilt u er even met zijn allen ertussenuit? Ook dan bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. Zorg dat zowel jong als oud het naar zijn zin heeft en kies voor een hotel met familiekamers. Geniet naast een comfortabele overnachting met de hele familie van de luxe faciliteiten. Neem met de hele familie een duik in het zwembad, maak een fietstocht en kom genieten van een heerlijk diner. Met het Wereldeters menu is er voor ieder wat wils. Zo kunnen de kinderen samen met Timo Toekan gerechten uitproberen en is er voor volwassenen een heerlijk live cooking diner of à la carte menu. Wilt u liever buiten het hotel erop uit met de familie? Veel Van der Valk Hotels bevinden zich in de buurt van attractieparken, dierentuinen en musea. Ga er dus vooral op uit tijdens een onbezorgd weekend weg met familie.

Boek een arrangement

Wilt u een weekend weg met 10 personen boeken? Van der Valk Hotels bieden verschillende arrangementen aan welke perfect bij uw weekend weg kunnen passen. Denk bijvoorbeeld aan een weekend weg met fietsverhuur of een arrangement in combinatie met entree voor een attractiepark of dierentuin. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier onze aanbiedingen