Kamer boeken bij Hotel Venlo

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 12811 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL VENLO

Van der Valk Hotel Venlo bouwt aan de toekomst. Vanaf het voorjaar 2021 staat er een nieuw hotel dat beschikt over 168 hotelkamers en voor 600 personen vergaderfaciliteiten. Gasten worden ontvangen in een duurzaam en cradle to cradle geïnspireerd hotel.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de realisatie van dit unieke hotelgebouw. Het gebouw, de inrichting en de dagelijkse exploitatie wordt duurzaam ontwikkeld. Het hotel streeft naar een circulaire economie zonder afval en daarbij wordt het hotel gezien als een grondstoffenbank. Binnen Van der Valk is dit het eerste hotel dat op deze unieke manier wordt neergezet.

Dagelijks wordt een continentaal ontbijtbuffet geserveerd. Het hotel kweekt haar eigen groenten, kruiden en eigen honing uit de bijenweide. In de gerechten worden duurzame en lokale ingrediënten verwerkt en gasten hebben een ruime keuze aan vegetarische gerechten.

Ligging & Bereikbaarheid

Het hotel is bereikbaar met het openbaar vervoer en ook kunnen er fietsen gehuurd worden. Parkeren is gratis en er zijn moderne voorzieningen aanwezig om elektrische auto’s en fietsen op te laden.

Hotel Venlo is met zijn duurzame en cradle tocradle geïnspireerde aanpak uniek in Noord-Limburg en ligt aan de rand van de stad, langs de A67 richting Duitsland. Het stadscentrum van Venlo ligt op 10 minuten afstand. Airport Düsseldorf en het centrum van Eindhoven en Nijmegen ligt op 45 minuten afstand.

Meetings & Events

Het hotel beschikt straks over twaalf hypermoderne vergaderzalen met een totale capaciteit tot 600 personen, een auditorium met 125 zitplaatsen, een à la carte restaurant, een live cooking restaurant, een hotelbar, een ontvangstruimte op de bovenste verdieping van het hotel, een fitness- en wellness etage, een personal trainer voor hotelgasten en een indoor zwembad.

 

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 12727   betrouwbare beoordelingen

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 77 354 41 41+31 77 354 41 41 (Lokaal tarief) +31 6 21 87 89 00+31 6 21 87 89 00 (Bereikbaar via Whatsapp)

Hotel Venlo

Nijmeegseweg 90
5916 PT Venlo

venlo@valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte