Kamer boeken bij Hotel Venlo

Onze gasten beoordelen ons met een

9,0
uit 14559 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL VENLO

Van der Valk Hotel Venlo bouwt aan de toekomst. Vanaf het voorjaar 2021 staat er een nieuw hotel dat beschikt over 168 hotelkamers en voor 600 personen vergaderfaciliteiten. Gasten worden ontvangen in een duurzaam en cradle to cradle geïnspireerd hotel.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de realisatie van dit unieke hotelgebouw. Het gebouw, de inrichting en de dagelijkse exploitatie wordt duurzaam ontwikkeld. Het hotel streeft naar een circulaire economie zonder afval en daarbij wordt het hotel gezien als een grondstoffenbank. Binnen Van der Valk is dit het eerste hotel dat op deze unieke manier wordt neergezet.

Dagelijks wordt een continentaal ontbijtbuffet geserveerd. Het hotel kweekt haar eigen groenten, kruiden en eigen honing uit de bijenweide. In de gerechten worden duurzame en lokale ingrediënten verwerkt en gasten hebben een ruime keuze aan vegetarische gerechten.

Ligging & Bereikbaarheid

Het hotel is bereikbaar met het openbaar vervoer en ook kunnen er fietsen gehuurd worden. Parkeren is gratis en er zijn moderne voorzieningen aanwezig om elektrische auto’s en fietsen op te laden.

Hotel Venlo is met zijn duurzame en cradle tocradle geïnspireerde aanpak uniek in Noord-Limburg en ligt aan de rand van de stad, langs de A67 richting Duitsland. Het stadscentrum van Venlo ligt op 10 minuten afstand. Airport Düsseldorf en het centrum van Eindhoven en Nijmegen ligt op 45 minuten afstand.

Meetings & Events

Het hotel beschikt straks over twaalf hypermoderne vergaderzalen met een totale capaciteit tot 600 personen, een auditorium met 125 zitplaatsen, een à la carte restaurant, een live cooking restaurant, een hotelbar, een ontvangstruimte op de bovenste verdieping van het hotel, een fitness- en wellness etage, een personal trainer voor hotelgasten en een indoor zwembad.

 

Van welke faciliteiten kan ik als hotelgast gebruikmaken?

Of u nou gaat voor een romantisch weekend weg in Venlo of met het hele gezin komt genieten; Van der Valk Hotel Venlo staat garant voor een fantastisch verblijf. Huur comfortabele fietsen en verken de waanzinnige omgeving, of kom volledig tot rust in de wellness (nieuw geopend vanaf het najaar van 2021). Kom gezellig dineren in onze restaurants of borrelen in de bar.

Over welke restaurants beschikt het hotel?

In het gloednieuwe Van der Valk Hotel Venlo komt u op culinair gebied niets tekort! Schuif aan voor een à la carte diner in Restaurant V of geniet van een overheerlijk live cooking buffet in Restaurant Zest. Eet u smakelijk!

Wat zijn de mogelijkheden voor parkeren en voor het laden van elektrische auto's?

Hotel Venlo beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Voor gasten van het hotel, het restaurant, de vergaderruimtes en de wellness is parkeren gratis. Voor overige bezoekers geldt een tarief van € 4,00 per uur met een maximaal dagtarief van € 32,00.

Op het laadplein van ons parkeerterrein treft u verschillende laders aan waarmee u uw auto kunt laden op verschillende snelheden. Afhankelijk van de tijd die u verwacht bij ons door te brengen, kunt u een keuze maken uit de verschillende laders.

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 77 354 41 41+31 77 354 41 41 (Lokaal tarief) +31 6 21 87 89 00+31 6 21 87 89 00 (Bereikbaar via Whatsapp)

Hotel Venlo

Nijmeegseweg 90
5916 PT Venlo

venlo@valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,9
uit  12711   betrouwbare beoordelingen