Weekend weg in de natuur

Een weekend weg in de natuur is de perfecte manier om even helemaal tot rust te komen. Bij Van der Valk heeft u verschillende mogelijkheden om te verblijven in de directe omgeving van prachtige natuur, zoals nabij een natuurgebieden of nationaal park. Van der Valk heeft bijvoorbeeld verschillende hotels in de buurt van de Veluwe waar u heerlijk kunt vertoeven. Wilt u graag een dagje naar het strand? Ook dan heeft u bij Van der Valk meerdere opties. Waai heerlijk uit tijdens een strandwandeling en geniet van de geluiden van de zee. Kortom, Van der Valk biedt genoeg mogelijkheden voor een weekend weg in de natuur!

In de bossen

Het is een eeuwenoud gegeven dat de natuur een heilzame werking heeft. Tijdens een wandeling in het bos nemen stresshormonen af, wordt het immuunsysteem aangesterkt en daalt de bloeddruk. U kunt even volledig opladen en tot rust komen tijdens een weekend weg in de natuur. Boek bijvoorbeeld een verblijf bij Hotel Apeldoorn-De Cantharel om de prachtige Veluwe te ontdekken. Hier is het mogelijk om de mooiste wandelingen of fietsroutes te maken. Ontdek de Utrechtse Heuvelrug tijdens een verblijf bij Hotel Leusden-Amersfoort. Met natuurgebieden als Landgoed Den Treek-Henschoten, de Soesterduinen, de Gelderse Vallei en de Veluwe in de nabije omgeving is dit hotel een perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers! Op zoek naar een unieke natuurervaring iets verder van huis? Verblijf dan bij Naturresort Drewitz in Duitsland, gelegen aan het prachtige Drewitzmeer en midden in natuurpark Nossentiner-Schwinzer Heide.

In de duinen

Van der Valk heeft zowel in Nederland als in het buitenland meerdere hotels die perfect zijn voor strandliefhebbers. Palace Hotel Noordwijk is gelegen aan een waanzinnig strand en levendige boulevard, waar u tevens tot rust kunt komen in de uitgebreide wellness met zwembad, sauna en Turks stoombad. Op het prachtige Waddeneiland Texel vindt u Hotel Texel-De Koog, een ideale uitvalbasis als u op zoek bent naar ontspanning en recreatie. Ontdek de natuurlijke omgeving, bezoek het dorpje De Koog of waai tijdens een mooie wandeling op het strand heerlijk uit. Prachtige duingebieden vindt u ook bij Hotel 's-Hertogenbosch-Vught. Hier kunt u een bezoek brengen aan Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

Op zoek naar meer inspiratie voor uw weekend weg bij Van der Valk? Bekijk onze tips voor een weekend weg in Nederland en België!