Weekend weg in de natuur

Zin in een weekend weg met het gezin, uw geliefde of vrienden? Verken de natuurrijke omgeving van de hotels en kom tot rust tijdens een weekend weg in de natuur. Ontdek de omgeving per fiets, huur een e-chopper of kies voor een mooie wandelroute. De natuur is de ideale locatie om volledig tot rust te komen.

Ontdek de Veluwe

Breng uw weekend weg in de natuur door bij Europa’s grootste aaneengesloten natuurgebied: de Veluwe. Met een oppervlakte van 91.200 hectare is een bezoek aan de Veluwe de moeite waard en zal u zich zeker niet vervelen. De Veluwe bestaat uit twee nationale parken. Zo kunt u een bezoek brengen aan Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. Bent u benieuwd naar de geschiedenis achter de Veluwe? Doe dan de themaroute per fiets en verdiep u onder andere in de ontwikkeling van papier.

Bezoek Nationaal Park Lauwersmeer

Een weekend of nachtje weg in de natuur van het noorden van Nederland? Gelegen op de grens van Groningen en Friesland bevindt zich Nationaal Park Lauwersmeer; een groot natuurgebied dat bekend staat als één van de belangrijkste vogelgebieden van Europa. Spot tijdens uw weekend weg in de natuur bijzondere vogels als lepelaars, kiekendieven en zeearenden. Naast dat u verschillende soorten volgens kunt spotten, maakt u ook nog eens kans op een ontmoeting met de andere bewoners van het park zoals koninkpaarden, Schotse hooglanders of vossen.

Verken de Utrechtse Heuvelrug

Actief de natuur verkennen? Dan is een bezoek aan de Utrechtse Heuvelrug wellicht iets voor u. De Utrechtse Heuvelrug staat bekend als hét mooiste fietsgebied van Nederland. Het park biedt veel diversiteit en een oase van rust. Zo fietst u door de heuvelachtige bossen, ontdekt u indrukwekkende kastelen en fietst u langs vele restaurants. De Utrechtse Heuvelrug bevindt zich net buiten de Randstad, ideaal wanneer u een citytrip wilt combineren met een bezoek aan de natuur.

Verblijf bij Van der Valk

Kom tijdens uw weekend weg in de natuur tot rust bij Van der Valk en geniet van een comfortabel verblijf. Maak tijdens uw verblijf optimaal gebruik van de luxe faciliteiten. Breng een bezoek aan de spa, neem een duik in het zwembad en geniet van een heerlijke gerechten in de restaurants. Op pad met de fiets of een e-chopper? Maak dan gebruik van de verhuurservice en ga zorgeloos op avontuur.  

Boek nu uw overnachting