Hotel Lelystad

Hotelopening

Van der Valk Hotel Lelystad opent haar deuren op 12 juli!

Skybar

Op 16de etage met prachtig uitzicht!

Genoeg te beleven

Ontdek de natuur, kom shoppen of bezoek musea

Wellness & Zwembad

Geniet van een ontspannen moment in onze wellness

Meetings & Events

Multifunctionele zalen en luxe boardrooms voor professionele presentaties

Fitnessruimte

Voor fitness, functionele training en groepslessen

Kamer boeken bij Hotel Lelystad

Hotel Lelystad

In Lelystad zal halverwege 2022 het nieuwste Van der Valk hotel haar deuren openen. Gelegen naast de A6, 50 km van Amsterdam en naast Lelystad Airport, vindt u ons gloednieuwe hotel. De prachtige en verrassende omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor een heerlijk verblijf.

Combineer u verblijf met een bezoek aan een van de toeristische parels van de omgeving. Zoals de haven, het bekende winkelcentrum Batavia Stad, Nationaal Park “Nieuw Land”, Walibi of een bezoek aan kleine dorpjes zoals Urk, Schokland of Hanzestad Harderwijk.

Van der Valk Hotel Lelystad heeft 147 hotelkamers in verschillende categorieën van comfort kamers tot suites. Al onze ruime en stijlvolle hotelkamers zijn volledig uitgerust met koffie - en thee faciliteiten, een badkamer met bad of regendouche, een kluisje, Smart TV & Netflix, een mini-koelkast, en hi-speed WIFI.

In ons hotel kunt u straks genieten van een luxueus verblijf, een heerlijke maaltijd in ons stijlvol à la carte en live cooking restaurant, een ontspannend moment in onze wellness, fitness en zwembad of een verfrissende cocktail in onze indrukwekkende Skybar op de 16de etage, met een fantastisch uitzicht. Met onze eigen businesscenter is Van der Valk Hotel Lelystad straks ook de perfecte locatie voor elk evenement met haar multifunctionele zalen.