Kamer boeken bij Hotel Lelystad

Onze gasten beoordelen ons met een

8,8
uit 7464 betrouwbare beoordelingen

Hotel Lelystad

Direct gelegen naast de A6, 50 km van Amsterdam en naast Lelystad Airport, vindt u ons gloednieuwe hotel. De prachtige en verrassende omgeving leent zich uitstekend voor een heerlijk verblijf.

Combineer u verblijf met een bezoek aan een van de toeristische parels van de omgeving. Zoals de haven, het bekende winkelcentrum Batavia Stad, Nationaal Park “Nieuw Land”, Walibi of een bezoek aan kleine dorpjes zoals Urk, Schokland of Hanzestad Harderwijk.

Van der Valk Hotel Lelystad heeft 143 hotelkamers in verschillende categorieën van comfort kamers tot suites. Al onze ruime en stijlvolle hotelkamers zijn volledig uitgerust met koffie - en thee faciliteiten, een badkamer met bad of regendouche, een kluisje, Smart TV & Netflix, een mini-koelkast, en hi-speed WIFI.

In ons hotel kunt u straks genieten van een luxueus verblijf, een heerlijke maaltijd in ons stijlvol à la carte en live cooking restaurant, een ontspannend moment in onze wellness, fitness en zwembad of een verfrissende cocktail in onze indrukwekkende Skybar op de 16de etage, met een fantastisch uitzicht. Met onze eigen businesscenter is Van der Valk Hotel Lelystad straks ook de perfecte locatie voor elk evenement met haar multifunctionele zalen. 

Heeft het hotel een bar?

Hotel Lelystad heeft een skybar op de 16e etage met prachtig uitzicht. Daarnaast is er ook een lobbybar op de begande grond: Bistrobar Madame.

Over wat voor een faciliteiten beschikt het hotel?

Het hotel beschikt over verschillende facliteiten zoals fitness, fietsverhuur, wellness & zwembad. Daarnaast heeft het hotel ook een skybar en kunt u floaten!

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar 03207996000320799600 (Lokaal tarief)

Hotel Lelystad

Larserplein 1
8226 PB Lelystad

info@lelystad.valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit  2540   betrouwbare beoordelingen