Weekend weg met hond

Gunt u uw trouwe viervoeter ook een minivakantie? Van der Valk biedt veel mogelijkheden voor een ontspannend weekend weg met de hond. Op die manier hoeft u geen oppas te regelen, maar kan de hond er gezellig mee op uit! De hotelreceptie informeert u graag over de mogelijkheden in het hotel en in de omgeving. Zij kunnen u ook adviseren waar de beste plekken zijn om de hond uit te laten. 

Hotels waar een weekend weg met hond mogelijk is.

Wij begrijpen heel goed dat uw hond deel uitmaakt van het gezin en u deze het liefste overal mee naar toe neemt! In de meeste Van der Valk hotels zijn honden (deels) toegestaan, een actueel overzicht van de toegankelijkheid kunt u terugvinden op de huisdieren pagina. Er zijn speciale hotelkamers waarop de hond mag overnachten, de toeslag hiervoor kan per hotel verschillen. Informeer bij het gewenste hotel naar alle mogelijkheden.

In het hotel-restaurant zijn honden meestal toegestaan mits deze aangelijnd zijn. Zo kunt uw hond tot rust komen onder de tafel, terwijl u geniet van een heerlijk diner. Om niet voor verrassingen te staan, raden we u aan om het overzicht te bekijken om er zeker van te zijn dat uw hond is toegestaan.

Weekend weg met hond in Nederland of buitenland

Indien uw hond het niet erg vindt om wat langer in de auto te zitten, kunt u de hond meenemen tijdens een weekendje weg bij Van der Valk in België of Duitsland. Hotel Drewitz en Resort Linstow beschikken bijvoorbeeld over vakantiehuisjes waar uw hond de ruimte heeft. Beide hotels bevinden zich midden in een natuurgebied waar uw hond fijn uitgelaten kan worden. Bekijk alle mogelijkheden en ga samen met uw hond op vakantie bij Van der Valk!