Weekend weg met een groep

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw weekend weg met een groep? Kom dan overnachten bij één van de Van der Valk hotels. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor uw vriendengroep, collega’s of sportvrienden, er is genoeg keuze bij de Van der Valk hotels. Zo kunt u kiezen uit de verschillende overnachtingsmogelijkheden; van een comfort kamer tot een luxe suite met alles erop en eraan. Wilt u overnachten met meerdere gezinnen, kies dan voor een hotel met familiekamers. Kortom, ruimte genoeg voor uw weekend weg met groep.

Weekend weg met uw vriendengroep

Een belangrijk onderdeel van het plannen van uw weekend weg met groep is natuurlijk de locatie. Gaat u met elkaar genieten van alles wat Nederland te bieden heeft? Of trekt u erop uit naar het buitenland? De Van der Valk hotels bevinden zich ook in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en zelfs in het Caribisch gebied. Voor bijvoorbeeld een actief weekend weg met uw vriendengroep zijn de Belgische Ardennen een fantastische locatie. Optimaal ontspannen en tot rust komen met al uw vriendinnen? Kies dan voor een hotel met zwembad en wellnessfaciliteiten. Of trek erop uit naar de Veluwe voor plezier, ontspanning of inspanning. Zo zijn er voor allerlei verschillende groepen en leeftijden diverse opties qua locaties. Bij Van der Valk heeft u diverse opties om te kiezen wat het beste bij uw groepsweekend past! 

Weekend weg 6 personen

Wilt u graag met 6 personen een weekend weg? Dan is dat zeker mogelijk bij Van der Valk. Zo kunt u diverse leuke dingen doen in de omgeving of maak gebruik van de faciliteiten van het hotel. 

Arrangementen

Van der Valk hotels heeft verschillende arrangementen welke perfect bij de invulling van uw groepsweekend kunnen passen. Zo kunt u uw hele weekend in het hotel doorbrengen maar u kunt natuurlijk ook allerlei activiteiten gaan ondernemen. Diverse hotels bieden arrangementen aan in combinatie met fietshuur. Maak een mooie fietstocht met de groep en verken de omgeving van het hotel. Of boek een arrangement in combinatie met een bezoek aan een attractiepark of dierentuin. Plezier voor iedereen en alles in één keer helemaal verzorgd. Dat is nog eens onbezorgd genieten van uw weekend weg met de groep.