Weekend weg met een groep

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw weekend weg met een groep? Kom dan overnachten bij één van de Van der Valk hotels. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor uw vriendengroep, collega’s of sportvrienden, er is genoeg keuze bij de Van der Valk hotels. Zo kunt u kiezen uit de verschillende overnachtingsmogelijkheden; van een comfort kamer tot een luxe suite met alles erop en eraan. Wilt u overnachten met meerdere gezinnen, kies dan voor een hotel met familiekamers. Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn voor u! 

Weekend weg met vrienden

Een belangrijk onderdeel van het plannen van uw weekend weg met vrienden is natuurlijk de locatie. Gaat u met elkaar genieten van alles wat Nederland te bieden heeft? Of trekt u erop uit naar het buitenland met 10 personen? De Van der Valk hotels bevinden zich ook in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en zelfs in het Caribisch gebied. Optimaal ontspannen en tot rust komen met een grote groep vriendinnen, met 6 personen of 8 personen? Kies dan voor een hotel met zwembad en wellnessfaciliteiten. Bij Van der Valk heeft u diverse opties om te kiezen wat het beste bij uw weekend weg met vrienden past!

Weekend weg met 4 personen

Wilt u liever met een kleiner groepje op pad, met bijvoorbeeld 3 of 4 personen een weekend weg? Dan is dat ook mogelijk bij één van Van der Valk hotels. Ontdek samen met uw partner en uw kind of met vrienden/vriendinnen de omgeving van het gekozen Van der Valk hotel. Voor bijvoorbeeld een actief weekend weg met 3 of 4 vrienden zijn de Belgische Ardennen een fantastische locatie of een uitstapje naar Hotel Antwerpen of Sélys Liege.

Arrangementen

Van der Valk hotels heeft verschillende arrangementen welke perfect bij de invulling van uw weekend weg kunnen passen. Zo kunt u uw hele weekend in het hotel doorbrengen maar u kunt natuurlijk ook allerlei activiteiten gaan ondernemen. Diverse hotels bieden arrangementen aan in combinatie met fietshuur. Maak een mooie fietstocht met zijn tweeën en verken de omgeving van het hotel. Of boek een arrangement in combinatie met een bezoek aan een attractiepark of dierentuin. Plezier voor iedereen en alles in één keer helemaal verzorgd. Dat is nog eens onbezorgd genieten van uw weekend weg!