Home

VAN DER VALK HOTEL EINDHOVEN

Van der Valk Hotel Eindhoven is gevestigd vlakbij het stadscentrum van Eindhoven en ligt in de buurt van de A2/A6. Binnen 12 minuten bent u op het vliegveld Eindhoven Airport. In het hotel hebt u de keuze uit 263 verschillende kamers en suites. Het hotel beschikt over twee restaurants, namelijk een a la carte restaurant en een Live Cooking restaurant. Van der Valk Hotel Eindhoven beschikt tevens over de trendy hotelbar ‘OZZO’ die diverse sushi gerechten aanbiedt.

Een ruim aanbod

In het hotel bevindt zich de á la Carte Brasserie Martinus waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. De uitgebreide menukaart biedt de Van der Valk klassiekers maar ook seizoensgebonden gerechten. Daarnaast heeft het hotel een Live Cooking restaurant waar u kunt genieten van een uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Hier heeft u ruime keuze uit warme en koude gerechten. Komt u enkel voor een drankje en een klein hapje? Dan kunt u in de trendy hotelbar ‘OZZO’ plaatsnemen.

Ontdek de restaurants

Sporten en ontspannen

Tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Eindhoven kunt u tot rust komen in het verwarmde binnenzwembad of uw fitnesstraining doen. Bij Beauty salon ‘’Solutions’’ heeft u verschillende mogelijkheden om te ontspannen. Boek bijvoorbeeld een ontspannende massage of een gezichtsbehandeling. Wilt u uw dagelijkse routine in de sportschool niet missen? Dan kunt u terecht bij de Toucan Sportclub. De sportschool is volledig ingericht voor een goede workout en er is zelfs op afspraak een personal trainer beschikbaar. 

Ontdek de faciliteiten

Ontdek de brabantse stad Eindhoven

In de stad Eindhoven is genoeg te beleven. De stad is ideaal om te winkelen of om gezellig een hapje te eten. In het centrum van Eindhoven vindt u de grote warenhuizen maar ook de kleine boetiekjes. Eetgelegenheden zitten rondom de winkels gevestigd en zo kunt u tussendoor even wat drinken of lunchen.

Maar buiten de winkels om is er ook genoeg te beleven. Het hotel dat zich bevindt in het zuiden van Eindhoven en ligt in de Genneper Parken. Dit is een natuur-, sport- en recreatiegebied voor zowel jong als oud. Zo kunt u onder meer samen genieten met uw gezelschap of gezin van een mooie fietsroute, een wandeling door het bos, sla een bal op de golfbaan of breng een bezoek aan een van de musea. In Eindhoven is altijd wel iets te beleven.

Ga eropuit in Brabant