Kamer boeken bij Palace Hotel Noordwijk

Onze gasten beoordelen ons met een

8,7
uit 11484 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK PALACE HOTEL NOORDWIJK

Een waanzinnig strand en levendige boulevard; Noordwijk is met recht een van de leukste badplaatsen van ons land te noemen. We zijn dan ook trots dat het eerste Van der Valk Hotel aan de Nederlandse kust hier geopend is. U bent meer dan welkom bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! 

Optimaal genieten aan de kust

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk telt 120 ruime en comfortabele hotelkamers, vanuit waar u het ruisen van de Noordzee bijna kunt horen. Perfect voor een heerlijk nachtje of weekend weg in eigen land. Na een goede nachtrust schuift u aan in het restaurant voor een uitgebreid ontbijt, klaar voor nieuwe avonturen aan de Hollandse kust!

Een prachtige dag in Noordwijk sluit u uitstekend af in ons restaurant, waar u geniet van de lekkerste culinaire creaties. Ga bijvoorbeeld voor verse vis uit de zilte zee, een heerlijk seizoengerecht of echte Van der Valk klassieker. Tijd voor totale ontspanning? Van der Valk Palace Hotel Noordwijk beschikt over een wellness met zwembad, sauna en Turks stoombad. Daarnaast heeft onze ruim opgezette fitness alles in huis voor een perfecte work-out.

Bouwen aan de toekomst

1912 | Het oorspronkelijke Palace Hotel werd in 1912 gebouwd, een prachtig pand dat wel gezien werd als mooiste hotel dat Noordwijk heeft gekend.

1978 | Helaas kwam daar in 1978 verandering in, toen er een grote brand ontstond dat het hotel vrijwel geheel verwoestte. Het huidige Palace Hotel is daarna volledig nieuw gebouwd, maar wel met waanzinnige klassieke elementen in het aanzicht. 

2021 | Vanaf 6 augustus 2021 wappert er een Toekan vlag bij het iconische Palace Hotel, dat vanaf dat moment is omgedoopt tot Van der Valk Hotel. Het komende jaar zal het Palace Hotel langzaam de look & feel krijgen van Van der Valk, maar nog steeds haar charme behouden. 

 

Ligt Hotel Noordwijk aan zee?

Ja, Van der Valk Palace Hotel Noordwijk ligt aan zee. Het hotel bevindt zich op korte loopafstand van het strand, de boulevard en een winkelstraat. Elk seizoen is hier wel wat te beleven!

Wat is er te doen in de buurt van Palace Hotel Noordwijk?

Op korte loopafstand van het hotel vindt u het strand, met gezellige strandtenten, een boulevard en diverse fiets- en wandelroutes. Ook kunt u gemakkelijk vanuit het hotel De Keukenhof of Naturalis bezoeken. En op ongeveer 20 minuten rijden vindt u attractiepark Duinrell met een spetterend waterpark.

Hoeveel kamers heeft Palace Hotel Noordwijk?

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk beschikt over verschillende typen luxe kamers en suites: Standaard, Superior, familie en premium. In totaal zijn er 120 kamers beschikbaar voor gasten. Geniet van een comfortabel verblijf op slechts een steenworp afstand van het strand van Noordwijk.

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 (0)71 365 3000+31 (0)71 365 3000 (Lokaal tarief)

Palace Hotel Noordwijk

Pickeplein 8
2202 CL Noordwijk aan Zee

info@noordwijk.valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit  8086   betrouwbare beoordelingen