Kamer boeken bij Palace Hotel Noordwijk

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 7644 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK PALACE HOTEL NOORDWIJK

Een waanzinnig strand en levendige boulevard; Noordwijk is met recht een van de leukste badplaatsen van ons land te noemen. We zijn dan ook trots dat het eerste Van der Valk Hotel aan de Nederlandse kust hier geopend is. U bent meer dan welkom bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! 

Optimaal genieten aan de kust

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk telt 120 ruime en comfortabele hotelkamers, vanuit waar u het ruisen van de Noordzee bijna kunt horen. Perfect voor een heerlijk nachtje of weekend weg in eigen land. Na een goede nachtrust schuift u aan in het restaurant voor een uitgebreid ontbijt, klaar voor nieuwe avonturen aan de Hollandse kust!

Een prachtige dag in Noordwijk sluit u uitstekend af in ons restaurant, waar u geniet van de lekkerste culinaire creaties. Ga bijvoorbeeld voor verse vis uit de zilte zee, een heerlijk seizoengerecht of echte Van der Valk klassieker. Tijd voor totale ontspanning? Van der Valk Palace Hotel Noordwijk beschikt over een wellness met zwembad, sauna en Turks stoombad. Daarnaast heeft onze ruim opgezette fitness alles in huis voor een perfecte work-out.

Bouwen aan de toekomst

1912 | Het oorspronkelijke Palace Hotel werd in 1912 gebouwd, een prachtig pand dat wel gezien werd als mooiste hotel dat Noordwijk heeft gekend.

1978 | Helaas kwam daar in 1978 verandering in, toen er een grote brand ontstond dat het hotel vrijwel geheel verwoestte. Het huidige Palace Hotel is daarna volledig nieuw gebouwd, maar wel met waanzinnige klassieke elementen in het aanzicht. 

2021 | Vanaf 6 augustus 2021 wappert er een Toekan vlag bij het iconische Palace Hotel, dat vanaf dat moment is omgedoopt tot Van der Valk Hotel. Het komende jaar zal het Palace Hotel langzaam de look & feel krijgen van Van der Valk, maar nog steeds haar charme behouden. 

 

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,2
uit  6527   betrouwbare beoordelingen