Kamer boeken bij Golfhotel Serrahn

VAN DER VALK GOLFHOTEL SERRAHN

Op zeven uur rijden vanaf Amsterdam, bevindt zich Van der Valk Golfhotel Serrahn. Golfhotel Serrahn ligt in het noordoosten van Duitsland, midden in de groene regio Mecklenburg-Vorpommern. 

Golfhotel

Rondom het hotel ligt de 18 holes golfbaan. Vanaf uw hotelkamer kunt u zo de baan oplopen. Om gebruik te kunnen maken van de golfbaan, moet u in het bezit zijn van een golfvaardigheidsbewijs. Wanneer u deze nog niet bezit, kunt u een cursus van 3 dagen boeken. De professionele golfinstructeurs zullen u dan alles leren in de praktijk en volgt u theorielessen waarna u afsluit met een examen. Weet u nog niet zeker of golf uw nieuwe passie is? Dan heeft u de mogelijkheid om eerst een 1,5 uur durende proefles te boeken om te kijken of het bij u past. Kortom, bij Golfhotel Serrahn kunnen zowel de beginnende als gevorderde golfers terecht!

Omgeving

Trek eropuit om de omgeving van Serrahn te ontdekken. Zo kunt u een mooie wandeltocht maken in de bosrijke omgeving. Wilt u liever meer kilometers maken? Huur een fiets bij het hotel en ontdek wat de regio Mecklenburg-Vorpommern te bieden heeft. Het hotel ligt in de omgeving van verschillende meren, waarom het Krakowermeer. Verder vindt u op 500 meter afstand van het hotel een strand, waar u een verfrissende duik in het water kan nemen als het weer het toelaat. U kunt er ook voor kiezen om een kano te huren en het meer over varen. Een dag erop uit om een stad te bezoeken? Bezoek dan eens de stad Rostok op 45 minuten afstand van het hotel. Dit is een havenstad wat zich aan de Oostzee bevindt. 

Restaurant

Onbezorgd golfen en daarna aanschuiven in het restaurant? Dat kan bij restaurant Martinus in het hotel. In het restaurant kunt u genieten van internationale gerechten maar ook Duitse specialiteiten. Er is een gevarieerd aanbod te vinden met zowel klassieke gerechten in een modern jasje en nieuwe creaties.

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +49 38456 6692 0+49 38456 6692 0 (Lokaal tarief)

Golfhotel Serrahn

Dobbiner Weg 24
D-18292 Serrahn

serrahn@vandervalk.de

Plan route

Blijf op de hoogte