Kamer boeken bij Hotel Cuijk - Nijmegen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,4
uit 19367 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL CUIJK - NIJMEGEN

Van der Valk Hotel Cuijk Nijmegen is centraal gelegen tussen drie provincies. Zo biedt het hotel veel diversiteit. Het hotel heeft een ruim assortiment aan kamers, zo vindt u altijd een hotelkamer die past bij uw verblijf. Naast de reguliere hotelkamers en familiekamers, heeft het hotel ook verschillende suites. Zo heeft u bijvoorbeeld keus uit een premium suite maar ook een business suite met een eigen sauna. Ideaal als u uw overnachting wilt combineren met een zakelijke bijeenkomst. 

Heerlijke wijn uit eigen wijngaard bij uw lunch of diner

Tijdens uw verblijf kunt u een drankje doen in de hotelbar of de brasserie die een divers aanbod aan kleine hapjes voor bij de borrel serveert. Daarnaast beschikt het hotel over een prachtig restaurant waar u kunt genieten van verschillende formules zoals á la carte en een Live Cooking buffet. Op zondagochtend kunt u terecht voor een heerlijke brunch. Van der Valk Hotel Cuijk Nijmegen beschikt over een eigen wijngaard waardoor u uw diner net iets specialer kunt maken door te genieten van de wijn uit eigen wijngaard.

Laat u verwennen tijdens uw verblijf

Vanuit het hotel worden diverse faciliteiten aangeboden. Natuurlijk kunt u als gast gratis gebruik maken het Wi-Fi netwerk en beschikt het hotel tevens over een eigen shuttleservice die u naar het nabijgelegen vliegveld kan brengen. Tevens kunt u gebruik maken van de shuttleservice om naar Thermen Berendonck te gaan voor een heerlijk ontspannen dagje. Het hotel beschikt over een eigen fitnessruimte waar u als gast gratis gebruik van kunt maken.

Ontdek alle faciliteiten

Genoeg te beleven in de omgeving van Cuijk

In de omgeving van het hotel is genoeg te beleven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgestippelde fiets- of wandelroute die te verkrijgen is bij de receptie van het hotel. U kunt ook op pad gaan met een echte gids die u alle hoogtepunten van de streek laat zien. Of kies voor een kleine wandeling door het historische centrum van Cuijk. In de buurt van Hotel Cuijk Nijmegen zijn diverse musea te vinden en kunt u er een dagje op uit in Dierenpark Burgers Zoo. Laat het weer het toe? Dan is er genoeg te beleven op het water.  Zo kunt u op de Kraaijenbergse Plassen een zeiltocht of een tocht met een kano maken. Kortom, er is in de omgeving genoeg te doen.

Ga eropuit in Cuijk

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,6
uit  16896  betrouwbare beoordelingen

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 485 33 51 23+31 485 33 51 23 (Lokaal tarief)

Hotel Cuijk - Nijmegen

Raamweg 10
5431 NH Cuijk (nabij Nijmegen)

info@hotelcuijk.nl

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,6
uit  16896  betrouwbare beoordelingen