Kamer boeken bij Hotel Texel - De Koog

Onze gasten beoordelen ons met een

8,3
uit 8940 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL TEXEL - DE KOOG

Op steenworp afstand van het centrum van Texel en de zee staat Van der Valk Hotel Texel – De Koog. Vanaf het hotel bent u binnen 10 minuten in het centrum met de fiets of ligt u op het strand.

Van der Valk Hotel Texel - De Koog is een ideale uitvalbasis als u op zoek bent naar ontspanning en recreatie. Tijdens uw overnachting kunt u heerlijk bijkomen en genieten. Ontdek de natuurlijke omgeving, bezoek het dorpje De Koog of waai tijdens een mooie wandeling op het strand heerlijk uit.

Heerlijk ontbijten, lunchen en dineren bij Van der Valk Hotel Texel - De Koog

In het restaurant van Van der Valk Hotel Texel - De Koog bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een culinaire verassing. U bent van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner. Wilt u vroeg op pad en graag uw ontbijt of lunch meenemen? Dan kunt u uw ontbijt of lunch to go meenemen. Na een dag vol indrukken kunt u in het restaurant genieten van een heerlijk diner in de avond.

Bekijk de mogelijkheden voor het restaurant

Activiteiten bij Hotel Texel - De Koog

Het veelzijdige eiland Texel biedt voor ieder wat wils. Zo kunt u een dag naar het strand of een mooie fiets- en wandelroute door de natuur. Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan Ecomare of de Vuurtoren beklimmen. Hier heeft u een prachtig uitzicht over het eiland.

Bezoekt u het hotel of het eiland met kinderen? Dan is er voor kinderen voldoende om te doen. Ga met uw kinderen naar het Juttersmuseum en ontdek alle aangespoelde spullen van het strand.

Vergaderen & groepsuitjes bij Hotel Texel - De Koog

Hotel Texel - De Koog biedt ook diverse mogelijkheden voor groepsuitjes of teambuilding. Het hotel beschikt over 5 zalen, die ieder voorzien zijn van gratis WIFI en de modernste audiovisuele middelen. In combinatie met de huur van één van de zalen biedt Hotel Texel – De Koog diverse soorten zakelijke arrangementen aan om onbezorgd te kunnen vergaderen, een training of cursus te volgen.

Zijn er mogelijkheden om te ontbijten in het hotel?

In Hotel Texel-de Koog kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt. 7 dagen per week is het mogelijk om de dag goed te starten met een ontbijt. 

 

Biedt hotel Texel de Koog de mogelijkheid om te fietsen te huren?

Van der Valk Hotel Texel de-Koog beschikt over normale en elektrische fietsen. Op deze manier kunt u het eiland op uw tempo ontdekken.

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar 0222 317 202 0222 317 202 (Lokaal tarief)

Hotel Texel - De Koog

Pelikaanweg 18
1796 NR De Koog - Texel

info@texel.valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,5
uit  8503   betrouwbare beoordelingen.