Weekend weg met bubbelbad

Heeft u een luxe weekend weg met bubbelbad in gedachten? Omdat u bijvoorbeeld iets bijzonders te vierenheeft of iemand wil verrassen? Of heeft u net dat beetje extra luxe verdiend? Er kunnen vele redenen bedacht worden waarom u in luxe wenst te overnachten.

De Van der Valk hotels bieden verschillende luxe kamers of suites aan met een bubbelbad. Dit kan variëren een knus eenpersoonsbad tot een groot rond bubbelbad. Geniet van het ontspannende effect van de bubbels en droom helemaal weg tijdens uw verblijf. Bekijk de kamerfoto’s op de hotelsite om alvast een impressie te krijgen van de kamers en de bubbelbaden. Wilt u graag een weekend weg met bubbelbad om de meest romantische dag van het jaar te vieren? Bekijk dan snel de kamers. 

Weekend weg met bubbelbad en Suite Dream arrangement

Maak uw bubbelbad avontuur helemaal af door een fles wijn of champagne op de kamer te laten serveren. Om het extra romantisch te maken op de kamer, kunt u het bed laten versieren met rozenblaadjes. Informeer bij het gewenste hotel naar alle mogelijkheden om uw verblijf zo romantisch mogelijk te maken! 

Het is ook mogelijk om een arrangement te boeken waarin een fles wijn of bubbels en
3-gangendiner inclusief zijn. Alle romantische Suite Dream arrangementen en deelnemende hotels kunt u terugvinden

Thema suites

Kamer met bubbelbad voor ieder budget

Vallen de kamers met bubbelbad net buiten uw budget? Niet getreurd! Veel hotels beschikken over een wellness met verschillende faciliteiten, zodat u alsnog kunt bubbelen tijdens uw verblijf. Hier kunt u ook gelijk een bezoek brengen aan de sauna, voor nog meer ontspanning tijdens uw verblijf. Door een hotel met wellness te boeken kunt u alsnog genieten van een weekend weg en het bubbelbad.

Uw partner zal ontzettend verrast zijn door een romantisch weekend weg met bubbelbad bij Van der Valk!

Deelnemende hotels

Toon filters