Weekend weg 4 personen

Van der Valk is de perfecte plek voor een weekendje weg met een groep van 4 personen. Of het nu gaat om vrienden, familie of collega's, Van der Valk biedt voor ieder wat wils. Gezinnen van 4 personen kunnen bijvoorbeeld genieten van het gemak van familiekamers met connecting doors. Tijdens uw verblijf kunt u ontspannen en genieten van alle spa- en fitnessfaciliteiten die Van der Valk te bieden heeft - van verwarmd binnenzwembad tot ultramoderne fitnessruimte.

Activiteiten in de buurt

Met 4 personen een weekend weg is perfect voor wat quality time. Alleen al in Nederland zijn er talloze hotels, met verschillende activiteiten in de buurt waar u en uw vrienden of familie van kunnen genieten. Ga bijvoorbeeld winkelen in een van de dichtbijgelegen steden, kies voor een dagje achtbanen testen in een pretpark, maak een heerlijke wandeling in de natuur of ontdek de historische panden en kastelen in de buurt. Bezoek samen met uw vrienden een muziekfestival of speel spelletjes in een escape room. Er zijn genoeg opties voor vermaak en blijvende herinneringen samen!

Culinair genieten

Neem na een drukke dag gezellig plaats in de hotel bar om even bij te kletsen en de dag door te nemen. Sommige hotels beschikken zelfs over een skybar met een fantastisch uitzicht over de stad! Verwen uw smaakpapillen in het restaurant en geniet van echte Valk klassiekers of culinaire verrassingen met uw groep van 4 personen. Of kies voor het Live Cooking buffet, waar verschillende gerechten à la minute voor u worden bereid.

Arrangementen

Wilt u volledig verzorgd genieten van een weekend weg met 4 personen? Dan kunt u kiezen uit een ruim aanbod arrangementen inclusief fietsverhuur of een bezoek aan een pretpark. Zo wordt alles voor u geregeld en hoeft u alleen nog maar te genieten!