Home

VAN DER VALK HOTEL SÉLYS LIÈGE

Het hotel beschikt over totaal 125 kamers, waarvan 8 suites. Alle hotelkamers zijn sfeervol ingericht, bevatten allemaal een luxe 2 persoons bed, gratis WI-Fi en een minibar.

Bekijk hier de kamers

Voor de echte sportievelingen biedt het hotel ‘Osmose Fitness’. Dit fitnesscentrum bestaat uit moderne sporttoestellen. De sporttoestellen kunnen voor zowel cardio- als krachttraining worden gebruikt. Kunt u wat advies en motivatie gebruiken? Dan kunt u natuurlijk terecht bij een van de sport coaches die in het fitnesscentrum werken.

Spa

Voor de ultieme relax dag kunt u terecht in de luxe wellness Osmose. Spa is geopend voor zowel hotelgasten als passanten. Hier kunt u gebruik maken van een heerlijke massage of genieten van een lekker bubbelbad.

Voor de ontspanning of wanneer u even wat baantjes wil trekken, kunt u terecht bij het zwembad of de sauna van het hotel. Dit de ideale plek om heerlijk tot rust te komen.

Atelier du Sélys

Gedurende hele dag kunt u plaats nemen in het restaurant van het hotel Atelier du Sélys. Voor zowel ontbijt, lunch en diner bent u daar aan het juiste adres. De uitgebreide menukaart van het restaurant biedt zowel nationale als internationale gerechten.

Het hotel beschikt over een sfeervolle hotelbar. Hier kunt u de dag beginnen met een kop koffie of thee of s’ avonds nog een heerlijk drankje.  Wanneer het weer het toelaat kunt u ook terecht op het terras van de bar! Kortom, de hotelbar belooft de luxe en gastvrijheid die u van Van der Valk gewend bent. 

De omgeving 

In de omgeving van Hotel Sélys Liège is er veel te doen. Het historisch centrum van de stad Luik wat 8 minuten rijden ligt van het hotel, kent prachtige musea en vele bezienswaardigheden.

In het centrum vindt u verschillende winkels, hippe restaurants en eetcafés die klassieke Belgische gerechten bieden.Met een bezoek aan de stad kunt u zich gegarandeerd vermaken!