Home

VAN DER VALK HOTEL SÉLYS LIÈGE

  • Bistronomisch restaurant Atelier du Sélys
  • Beste prijsgarantie
  • Gratis WiFi

Luik is de grootste toeristische stad van Wallonië, waar talloze rijkdommen te ontdekken zijn. De Maas die dwars door de stad loopt, de steile en beboste heuvels die de stad omringen en het oude centrum geven het een verbazingwekkende charme. 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Hot Summer Deals

OVER HOTEL SÉLYS LIÈGE

De hotelbar biedt u de mogelijkheid om op elk moment van de dag te genieten van het prachtige panoramische uitzicht en de warme sfeer. U kunt uw dag beginnen met een kopje koffie of thee of 's avonds onderweg een drankje en een snack bestellen. Natuurlijk kunt u ook elk moment van de dag doorbrengen om uw gedachten te laten ronddwalen terwijl u geniet van het uitzonderlijke uitzicht op de daken en torens van de stad Luik. In de zomer opent de hotelbar ook zijn terras! Kortom, de hotelbar belooft de vriendelijkheid en gastvrijheid van Luik die Van der Valk kenmerken.
Het hotel heeft 8 hoofdruimtes. Elk van hen heeft een speciale sfeer en verdient de omweg. Thuis, luisteren, service, professionaliteit zijn allemaal leidmotieven voor medewerkers die als enige doel hebben om uw bezoek aan deze plaatsen een moment vol emoties te maken.

UITZONDERLIJK ERFGOED: Herenhuis van Sélys Longchamps
Nauw verbonden met het herenhuis van de graven van Méan (buurman met wie het lang hetzelfde is geweest als vandaag), het gebouw gelegen aan de huidige nr. 9 Mount Saint-Martin, beter bekend als het hotel van Sélys Longchamps is geclassificeerd als "uitzonderlijk erfgoed van Wallonië".

N ° 11 VAN MONT SAINT-MARTIN: Herenhuis van de graven van Méan
Op n ° 11 van de Mont Saint-Martin heeft het herenhuis van de graven van Méan zijn geschiedenis vaak samengevoegd met die van zijn buurman, het hotel van Sélys Longchamps. Het is een U-vormig gebouw, waarvan de architectuur is gebaseerd op een centrale kern van de vijftiende eeuw die op verschillende tijdstippen is getransformeerd en geleidelijk is uitgebreid.

WERKEN EN GRAVEN: geladen met geschiedenis en emoties
Gedurende 18 maanden, parallel met de renovatie van de twee herenhuizen, hebben het Waalse Gewest en zijn erfgoedafdeling vele archeologische opgravingen kunnen uitvoeren, waarvan sommige zichtbaar zijn aan de bar "La Cave".