Kamer boeken bij Hotel Liège Sélys

Onze gasten beoordelen ons met een

8,4
uit 16416 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL LIÈGE SÉLYS

Het hotel beschikt over totaal 125 kamers, waarvan 8 suites. Alle hotelkamers zijn sfeervol ingericht, bevatten allemaal een luxe 2 persoons bed, gratis WI-Fi en een minibar.

Bekijk hier de kamers

Voor de echte sportievelingen biedt het hotel ‘Osmose Fitness’. Dit fitnesscentrum bestaat uit moderne sporttoestellen. De sporttoestellen kunnen voor zowel cardio- als krachttraining worden gebruikt. Kunt u wat advies en motivatie gebruiken? Dan kunt u natuurlijk terecht bij een van de sport coaches die in het fitnesscentrum werken.

Spa

Voor de ultieme relax dag kunt u terecht in de luxe wellness Osmose. Spa is geopend voor zowel hotelgasten als passanten. Hier kunt u gebruik maken van een heerlijke massage of genieten van een lekker bubbelbad.

Voor de ontspanning of wanneer u even wat baantjes wil trekken, kunt u terecht bij het zwembad of de sauna van het hotel. Dit de ideale plek om heerlijk tot rust te komen.

Atelier du Sélys

Gedurende hele dag kunt u plaats nemen in het restaurant van het hotel Atelier du Sélys. Voor zowel ontbijt, lunch en diner bent u daar aan het juiste adres. De uitgebreide menukaart van het restaurant biedt zowel nationale als internationale gerechten.

Het hotel beschikt over een sfeervolle hotelbar. Hier kunt u de dag beginnen met een kop koffie of thee of s’ avonds nog een heerlijk drankje.  Wanneer het weer het toelaat kunt u ook terecht op het terras van de bar! Kortom, de hotelbar belooft de luxe en gastvrijheid die u van Van der Valk gewend bent. 

De omgeving 

In de omgeving van Hotel Liège Sélys is er veel te doen. Het historisch centrum van de stad Luik wat 8 minuten rijden ligt van het hotel, kent prachtige musea en vele bezienswaardigheden.In het centrum vindt u verschillende winkels, hippe restaurants en eetcafés die klassieke Belgische gerechten bieden.Met een bezoek aan de stad kunt u zich gegarandeerd vermaken!

 

Welke faciliteiten biedt het hotel aan?

Het hotel biedt diverse faciliteiten aan. Om volledig tot rust te komen, kunt u kiezen van een van onze heerlijke behandelingen in onze DAO Spa. Indien u toe bent aan wat meer inspanning, kunt u uzelf ook uitleven in onze fitness of een duik nemen in het zwembad.

Welke arrangementen biedt het hotel aan?

Het hotel biedt diverse seizoenarrangementen aan. Daarnaast kunt ook kiezen voor een heerlijk gastronomisch arrangement of tot rust komen door te kiezen voor een Wellness Arrangement. Verblijft u met het hele gezin in het hotel? Dan bieden we ook het Family Offers Arrangement aan.

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar 0032 422294940032 42229494 (Lokaal tarief)

Hotel Liège Sélys

Mont Saint-Martin 9-11
4000 Liège Luik

info@hotelselys.be

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,4
uit  13095   betrouwbare beoordelingen