Home

VAN DER VALK HOTEL CHARLEROI AIRPORT

Het zeer comfortabele 4 sterren superior Hotel Charleroi Airport Van der Valk, is uniek gelegen nabij de luchthaven Charleroi. Het hotel beschikt over 154 kamers, waaronder 18 suites en 7 familiekamers.

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Over Hotel Chaleroi Airport

Het zeer comfortabele 4 steren superior Hotel Chaleroi Airport Van der Valk, is uniek gelegen nabij de luchthaven Charleroi. Het hotel beschikt over 154 kamers, waaronder 18 suites en 7 familiekamers. Allen ingeicht om het gemak voor de gast te voorzien. Daarnaast kunt u genieten van culinair hoogstaande gerechten tot een snelle hap in het bijbehorende restaurant Zeppelin of Brasserie Lindbergh. Met name voor doorreizigers per vliegtuig is dit hotel zeer aantrekkelijk. Je kunt je auto gratis bij het hotel parkeren en er is een shuttle dienstverlening vanuit het hotel naar het vliegveld en vice versa.

Charleroi en omgeving

Charleroi ligt vlak bij de schitterende regio Roeulx en op 12 km afstand van het Bos 'de Cazier'. Hier kun je er heerlijk in de buitenlucht op uit trekken. Daarnaast heeft de omgeving, die doordrenkt is met allerlei monumenten die op werelderfgoedlijst van Unesco staan, genoeg te bieden. Bezoek de oude mijnen, de indrukwekkende scheepsliften bij het kanaal van Charleroi naar Brussels die over een lengte van 1500 m een diepte van 68 m moeten overbruggen of een van de nabij gelegen klokkentorens. Voor golfliefhebbers bevinden zich in de omgeving 3 golfbanen. Via het hotel kun je vooraf een starttijd reserveren.