Kamer boeken bij Het Arresthuis

Onze gasten beoordelen ons met een

9,5
uit 10188 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL ARRESTHUIS

Op een prachtige historische locatie ligt Het Arresthuis. In deze voormalige gevangenis van Roermond kunt u een spectaculaire overnachting beleven. Dit historische pand heeft een nieuw smaakvol jasje gekregen, maar heeft nog steeds haar historische elementen van de gevangenis weten te behouden. De voormalige cellen zijn omgetoverd tot prachtige kamers in het cellenblok. 

Tot rust komen in het hotel

In en rondom het hotel is er genoeg te beleven. Zo kunt u genieten van culinaire hoogstandjes in restaurant Damianz. Hier kunt u als hotelgast iedere ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt buffet. Ook is dit de ideale plek voor zowel een privé als zakelijke lunch. En heeft u behoefte aan een heerlijk diner? Laat u dan verrassen door de heerlijke gerechten op de menukaart.

Culinair genieten

Wilt u meer te weten komen over Het Arresthuis? Dan kunt u een rondleiding krijgen door het hotel. Tijdens deze rondleiding krijgt u informatie over de geschiedenis van het hotel en kunt u een kijkje nemen in verschillende hotelkamers. Heeft u na deze rondleiding behoefte aan meer ontspanning? Dan kunt u ervoor kiezen om een heerlijke massage te boeken op uw hotelkamer. In alle rust en privacy kunt u ontspannen en genieten van dit treatment. 

Eropuit in Roermond

Het Arresthuis ligt niet alleen in een historisch gebied, maar ook in een zeer aantrekkelijk winkelgebied. Met op loopafstand de binnenstad van Roermond en het Designer Outlet Centre waar u de hele dag kunt shoppen. Na deze heerlijke dag shoppen is er ook nog een mogelijkheid om de dag af te sluiten met een bezoek aan bioscoop Froxity.

Maar voor de sportievere gast is er ook genoeg te beleven in de omgeving. In en om Roermond liggen De Maasplassen. Hier kunt u plezier hebben op het water of een prachtige wandel- en fietstocht maken. Of duik de historische en culture rijke stad van Roermond in waar u heerlijk kunt wandelen en alle prachtige (kerk)gebouwen kunt bekijken. Na een heerlijke wandeling kunt u op een van de vele sfeervolle pleinen, genieten van een heerlijk stukje vlaai of een heerlijk glaasje bier. Kortom, in Roermond is er genoeg te beleven.

Ontdek Roermond

 

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

9,6
uit  10291   betrouwbare beoordelingen

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 475 870 870+31 475 870 870 (Lokaal tarief)

Het Arresthuis

Pollartstraat 7
6041 GC Roermond

info@hetarresthuis.nl

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

9,6
uit  10719   betrouwbare beoordelingen