Kamer boeken bij Het Arresthuis

Onze gasten beoordelen ons met een

9,4
uit 10127 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL ARRESTHUIS

Op een prachtige historische locatie ligt Het Arresthuis. In deze voormalige gevangenis van Roermond kunt u een spectaculaire overnachting beleven. Dit historische pand heeft een nieuw smaakvol jasje gekregen, maar heeft nog steeds haar historische elementen van de gevangenis weten te behouden. De voormalige cellen zijn omgetoverd tot prachtige kamers in het cellenblok. 

Tot rust komen in het hotel

In en rondom het hotel is er genoeg te beleven. Zo kunt u genieten van culinaire hoogstandjes in restaurant Damianz. Hier kunt u als hotelgast iedere ochtend genieten van een à la carte ontbijt. Ook is dit de ideale plek voor zowel een privé als zakelijke lunch. En heeft u behoefte aan een heerlijk diner? Laat u dan verrassen door de heerlijke gerechten op de menukaart.

Culinair genieten

Eropuit in Roermond

Het Arresthuis ligt niet alleen in een historisch gebied, maar ook in een zeer aantrekkelijk winkelgebied. Met op loopafstand de binnenstad van Roermond en het Designer Outlet Centre waar u de hele dag kunt shoppen. Na deze heerlijke dag shoppen is er ook nog een mogelijkheid om de dag af te sluiten met een bezoek aan bioscoop Foroxity.

Maar voor de sportievere gast is er ook genoeg te beleven in de omgeving. In en om Roermond liggen De Maasplassen. Hier kunt u plezier hebben op het water of een prachtige wandel- en fietstocht maken. Of duik de historische en culture rijke stad van Roermond in waar u heerlijk kunt wandelen en alle prachtige (kerk)gebouwen kunt bekijken. Na een heerlijke wandeling kunt u op een van de vele sfeervolle pleinen, genieten van een heerlijk stukje vlaai of een heerlijk glaasje bier. Kortom, in Roermond is er genoeg te beleven.

Ontdek Roermond

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 475 870 870+31 475 870 870 (Lokaal tarief)

Het Arresthuis

Pollartstraat 7
6041 GC Roermond

info@hetarresthuis.nl

Plan route

Blijf op de hoogte

Was Van der Valk Hotel Het Arresthuis vroeger een gevangenis?

Ja, in de 19e eeuw diende de grond waar Het Arresthuis nu staat als gevangenis. Maar het feit dat hier vroeger een gevangenis stond, vormt slechts een schaduw van de rijke geschiedenis die zich op deze plek heeft afgespeeld.

Wat voor zalen zijn er beschikbaar bij Van der Valk Hotel Het Arresthuis?

Van der Valk Hotel Het Arresthuis heeft verschillende vergaderzalen voor grote en kleine groepen. Alle zalen zijn natuurlijk uitgerust met de laatste technische functionaliteiten. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden wat betreft eten en drinken. De vergaderzalen van Het Arresthuis zijn al 2 keer bekroond tot beste S locatie van Limburg.

Hoeveel kamers heeft Van der Valk Hotel het Arresthuis?

Het Arresthuis in Roermond beschikt over in totaal 40 kamers, waaronder de Comfort Cachot, Deluxe Cachot en 4 luxe suites. Deze voormalige gevangenis uit 1863 heeft veel originele elementen behouden, zoals de celdeuren, tralies voor de ramen en gietijzeren trappen, waardoor het hotel een karakteristieke sfeer heeft. Ontdek de unieke accommodaties van het Arresthuis tijdens jouw verblijf.

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

9,5
uit  10374   betrouwbare beoordelingen