Kamer boeken bij Hotel Liège Congrès

Onze gasten beoordelen ons met een

8,4
uit 11026 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL LIEGE

Van der Valk heeft twee hotels in de stad Luik, namelijk Congreshotel Liège en Hotel Sélys - Liège. Congreshotel Liège heeft haar deuren geopend in juli 2018 en ligt aan het fraaie Park van la Boverie, die gratis toegankelijk is.

De Belgische stad Luik, of Liège zoals de Fransen het zeggen, ligt vlak bij de Nederlandse grens. Vanaf Maastricht is het nog ongeveer een half uur rijden met de auto naar het hotel. De locatie is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Het hotel ligt op 1 kilometer afstand vanaf station Luik - Guillemins. In Nederland kennen we Luik vooral door de Luikse wafels, al zijn deze niet even gemakkelijk te vinden in Luik. Bij een enkele patisserie heeft u geluk en kunt u de bekende wafels proeven.

Bekijk hier de kamers

Op zoek naar een uitdaging?

Leer de stad echt goed kennen, door de Citadel van Luik te bezoeken. Hier bevindt zich ook de beroemde trap van de Montagne de Bueren. Het betreft een flinke klim van maar liefst 374 treden, maar vervolgens wordt u beloond met een prachtig uitzicht over de stad Luik. Mocht u in het weekend in het hotel overnachten, dan kunt u op zondagochtend La Batte bezoeken. Deze markt op de Quai de Maestricht is maar liefst 5 kilometer lang en bevindt zich net als het hotel aan de Maas. Daarnaast is het aan te raden om tijdens uw verblijf een bezoek te brengen aan de gezellige wijk La Cárre in het centrum van Luik.

Bewonder het uitzicht vanaf de Skybar

Het hotel beschikt over een binnenzwembad en beautysalon met wellness. U kunt uzelf heerlijk verwennen door een behandeling in de beautysalon te boeken. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten in de fitness, welke gratis toegankelijk zijn voor alle hotelgasten.

Het pareltje van het hotel is toch wel de Skybar. Bestel een cocktails tijdens happy hour en geniet van het prachtige uitzicht over de stad Luik. Het voordeel aan de Skybar is, dat u niet eerst 374 trappen hoeft te betreden om beloond te worden met een drankje.

 

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar 0032 4 244 12 00 0032 4 244 12 00 (Lokaal tarief)

Hotel Liège Congrès

Esplanade de l'Europe 2
4020 Liège BTW: BE 0568.673.782

reception@hotelliege.eu

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,4
uit   9463  betrouwbare beoordelingen