Home

VAN DER VALK HOTEL RIDDERKERK

Van der Valk Hotel Ridderkerk heeft een centrale ligging en is goed bereikbaar. Daarnaast is het hotel voorzien van een modern restaurant. Probeer eens de seizoensgerechten van ons à la carte menu in onze sfeervolle zaal of op ons zonnige terras. de zomer is het heerlijk vertoeven op het ruime terras van het hotel.

Benieuwd naar alle deelnemende hotels?   Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Over Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk heeft een centrale ligging en is goed bereikbaar. Daarnaast is het hotel voorzien van een modern restaurant, waar je niet alleen van de kaart kunt bestellen, maar ook bijvoorbeeld van een Afternoon Tea, High Wine of een Live Cooking buffet kunt genieten. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het ruime terras van het hotel. Het hotel beschikt over 140 kamers, waaronder 8 suites.  Bij het hotel kun je gratis parkeren en het beschikt over elektrische oplaadpunten voor zowel auto's als fietsen. Je kunt hier zowel fietsen als auto's huren waarmee je je verder kunt verplaatsen. Op zoek naar advies? De vriendelijke en gastvrije medewerkers van Hotel Ridderkerk informeren je graag over de diverse mogelijkheden die het hotel en de omgeving te bieden hebben. Zij zorgen er voor dat je een onbezorgd verblijf bij het hotel zult hebben en zeker graag nog eens een keer terug zal komen.

Rotterdam en omgeving

Van der Valk hotel Ridderkerk is zeer gunstig gelegen voor een dag of weekend weg. Het hotel ligt aan de rand van bruisende havenstad Rotterdam. In circa 10 autominuten bereik je het centrum van Rotterdam. Niet alleen over de weg is de stad vanuit Ridderkerk te bereiken, ook behoort een waterbusverbinding tussen Ridderkerk en Rotterdam tot de mogelijkheden. Op cultureel gebied is er van alles te zien en te doen vanuit het hotel. Je kunt de diverse musea in Rotterdam bezoeken, maar ook de molens van Kinderdijk liggen op slechts 10 minuten van het hotel. Wie van fietsen houdt kan in de weidse omgeving van polder de Hoeksche Waard zijn hart ophalen. Een fietstocht naar de indrukwekkende haven van Rotterdam is ook mogelijk. Kortom voor een heerlijk weekend weg ben je bij Hotel Ridderkerk aan het juiste adres.