Kamer boeken bij Hotel Ridderkerk

Onze gasten beoordelen ons met een

8,8
uit 20627 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL RIDDERKERK

Van der Valk Hotel Ridderkerk ligt aan een van de grootste verkeersknooppunten van Nederland. Naast de bruisende havenstad Rotterdam en tegelijkertijd omgeven door een natuurrijke omgeving, heeft het hotel voor iedereen iets te bieden.

Ontspannen overnachten

Hotel Ridderkerk beschikt over 140 moderne hotelkamers en suites, een restaurant, hotelbar en ruim terras. Parkeren is voor hotelgasten bovendien gratis. Het is daarmee een ideale locatie voor een nachtje of weekendje weg, of voor bijvoorbeeld een meerdaags zakelijk verblijf.

Eten & drinken

U kunt bij Hotel Ridderkerk genieten van nationale en internationale gerechten in het sfeervolle à la carte restaurant, of Iedere zaterdag- en zondagavond bent u van harte welkom voor het Live Cooking Diner en iedere zondag voor een uitgebreide Live Cooking Brunch. Iets te vieren? U kunt bij Hotel Ridderkerk ook reserveren voor een heerlijke Afternoon Tea of High Wine.

Meetings & Events

Met 16 multifunctionele zalen is Hotel Ridderkerk de ideale locatie voor een vergadering of training, maar ook voor een feestelijk diner of complete bruiloft kunt u bij het hotel terecht. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen om uw dag in te vullen. De medewerkers van Hotel Ridderkerk helpen u graag een evenement op maat samen te stellen.

Bar & terras

De hotelbar van Hotel Ridderkerk is een perfecte plek voor een informele borrel of zakelijke afspraak. Hier kunt u uiteraard ook een hapje eten. Bij mooi weer geniet u van het ruime en zonnige terras van het hotel. Hier kunt u heerlijk ontspannen met een drankje of bijvoorbeeld uitgebreid dineren in de zomerse buitenlucht. Het terras is bij mooi weer de hele dag geopend!

Eropuit in de omgeving van Hotel Ridderkerk

Met wereldstad Rotterdam op steenworp afstand zijn er vanuit Hotel Ridderkerk tal van leuke uitjes en bezienswaardigheden te ondernemen. Zo kunt u een bezoek aan een concert of evenement in Rotterdam Ahoy combineren met een overnachting in het hotel, een dagje winkelen in Rotterdam of een bezoekje brengen aan Diergaarde Blijdorp. Maar ook wandelen langs de Oude Maas of door de Biesbosch, een fiets huren voor een mooie fietsroute of een kanotocht maken van Barendrecht naar Rotterdam behoren tot de vele mogelijkheden. De omgeving van Hotel Ridderkerk heeft voor zowel jong als oud genoeg te bieden.

 

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,8
uit 20018  betrouwbare beoordelingen

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 180 64 69 00+31 180 64 69 00 (Lokaal tarief)

Hotel Ridderkerk

Krommeweg 1
2988 CB Ridderkerk

receptie@ridderkerk.valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte