Weekend weg met baby

Voor het eerst een weekend weg met baby? Dat kan even spannend zijn! Bij Van der Valk doen we er alles aan om zowel u als uw baby een aangenaam verblijf te bezorgen. Kies bijvoorbeeld voor een hotel met verwarmd binnenzwembad om samen te ontspannen, of een hotel in een natuurrijke omgeving voor een heerlijke wandeling. Zo komt u samen tijdens een weekend weg gegarandeerd volledig tot rust!

Weekend weg met het hele gezin

Naast een weekend weg met baby is Van der Valk ook de ideale locatie voor een weekend weg met jonge kinderen. Diverse Van der Valk hotels hebben een compleet familiearrangement samengesteld tegen een voordelige prijs. Ga er met het hele gezin tussenuit en bezoek tijdens uw verblijf een van de nabijgelegen pretparken of de dierentuin. De inhoud van het arrangement verschilt per hotel. Deze arrangementen zijn doorgaans inclusief:

  • Een overnachting op een (familie)kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Heerlijk 3-gangendiner of Live cooking dinerbuffet
  • Toegangskaartjes voor een pretpark of dierentuin in de omgeving

Wilt u liever zelf uw verblijf samenstellen? Bekijk dan onze pagina familiekamers voor een overzicht van hotels met ruime, comfortabele kamers geschikt voor een overnachting met het hele gezin!

Geniet met uw baby bij Van der Valk

Wanneer u kiest voor een weekend weg met baby moet u een hoop spullen meenemen. Bij diverse hotels is het mogelijk om een babybedje bij te boeken tijdens uw verblijf, zo hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen om te maken! Daarnaast zijn de restaurants in de hotels voorzien van kinderstoeltjes. Zodat uw kleine ook kan meegenieten aan tafel tijdens de lunch of het diner!

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en de kosten van een babybedje kunt u contact opnemen met het desbetreffende hotel, zij staan u graag te woord!