Kamer boeken bij Hotel Brussels Airport

VAN DER VALK HOTEL BRUSSELS AIRPORT

Van der Valk hotel Brussels Airport ligt op vijf minuten rijden van het internationale vliegveld Zaventem. Dit maakt het hotel een ideale uitvalsbasis om uitgerust aan uw vakantie te beginnen of om er mee te eindigen. Zeven dagen per week rijdt er op vaste tijden een shuttlebus van en naar het vliegveld.

Park, Sleep & Fly

Het hotel biedt Park, Sleep & Fly arrangementen aan. Zo kunt u onbezorgd aan uw vakantie beginnen zonder na te denken over waar u uw auto moet gaan parkeren. Met het arrangement kunt u namelijk tot 2 weken gratis parkeren in de ruime ondergrondse parkeergarage van het hotel. Daarnaast maakt u gebruik van 1 overnachting in het hotel en is er de optie om aan te schuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Vervolgens staat de shuttle voor u klaar om u te vervoeren van en naar het vliegveld. 

Meer informatie

Fitness

Helemaal fit naar uw vakantiebestemming vertrekken? Maak dan gebruik van de fitnessruimte die zich op de zesde verdieping bevindt. Er staan verschillende fitnessapparaten tot uw beschikking waaronder een roeiapparaat of loopband. 

Fit tijdens uw verblijf

Omgeving verkennen op de fiets

Wilt u er even op uit? Maak gebruik van de elektrische fietsen die bij het hotel te huur zijn. Er zijn prachtige fietsroutes in de omgeving van het hotel. Zo kunt u fietsen naar het kerkplein en het voormalig huis van de baron van Zaventem aanschouwen. Of breng een bezoek aan het Heemmuseum “De Veste”.

Ontdek de omgeving

Culinair genieten

Om de dag af te sluiten met een lekker diner biedt het hotel verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u plaatsnemen in het restaurant Catharina, wat vernoemd is naar de grootmoeder van de huidige directeur. De mediterrane invloeden en verse seizoen producten komen terug in de gerechten. Restaurant Catharina is dagelijks geopend voor zowel lunch als diner à la carte service. Op sommige dagen is er ook een warm en koud luxe buffet met live showcooking beschikbaar voor zowel lunch als diner, dus kom zeker een kijkje nemen naar de culinaire talenten van onze chef-koks!

Ontdek ons restaurant

 

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +32 2 277 20 00+32 2 277 20 00 (Lokaal tarief)

Hotel Brussels Airport

Culliganlaan 4b
1831 Diegem Diegem

info@brussels.valk.com

Plan route

Hoe lang is het rijden van het vliegveld naar Van der Valk Hotel Brussles Airport?

Met de shuttle bus is het mogelijk binnen 10 minuten te arriveren bij het hotel.

Zijn huisdieren toegestaan in Van der Valk Hotel Brussels Airport?

Honden zijn toegestaan, onder een aantal voorwaarden:

  • In het openbaar moeten honden aangelijnd worden
  • Honden zijn niet toegestaan op de bedden
  • Extra reinigingstarief van €25,-

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

7,4
uit  7232   betrouwbare beoordelingen