Kamer boeken bij Hotel Drachten

Onze gasten beoordelen ons met een

8,2
uit 10519 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL DRACHTEN

Gelegen in het hart van Friesland ligt Van der Valk Hotel Drachten. Tussen Leeuwarden, Groningen en het natuurgebied De Alde Feanen in. Op 10 minuten rijden met de auto ligt het stadscentrum van Drachten. Dit maakt het hotel de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Drachten en omgeving.

Ontdek de hoofdstad van Smallingerland

Kijkend naar het aantal inwoners is Drachten, na Leeuwarden, de grootste stad van Friesland. Dit maakt dat er genoeg te beleven valt. Of u nu op zoek bent naar cultuur, historie of gewoon een dagje wilt winkelen. U vindt het hier allemaal. Indien u de omgeving graag verkend per fiets mag u de grootste fietsbrug van Noord-Nederland, De Slinger van 240 meter, zeker niet overslaan. 

Culturele hoofdstad van Europa 2018

Wilt u meer zien van de provincie Friesland? Dan is de hoofdstad van de provincie én Culturele Hoofdstad 2018 van Europa zeker een aanrader. Daarnaast is de stad ook nog eens het begin- en eindpunt van de Elfstedentocht. Voor de totale Friese beleving kunt hier een bezoek brengen aan het onlangs heropende en vernieuwde Fries Museum. 

Ontdek Friesland

Luxe & Comfort

Bij Van der Valk Hotel Drachten overnacht u in een ruime en luxe hotelkamer, suite of appartement die van alle gemakken zijn voorzien. Voor de lunch en/of diner bent u van harte welkom in de brasserie en restaurant van het hotel. Op de à la carte menukaart vindt u een breed scala aan gerechten. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de jongste gasten, allergie- en dieetwensen. Bij mooi weer kunt u ook heerlijk op het terras plaatsnemen.

Succesvolle avond uit op de bowlingbaan

Geniet van een potje bowlen bij Bowling- en Partycentrum Drachten, gevestigd in hetzelfde gebouw als Van der Valk Hotel Drachten. Het centrum beschikt over 10 bowlingbanen inclusief het nieuwste puntentellingsysteem van Europa. De muziek, bijpassende videoclips en grappige afbeeldingen tijdens het bowlen maken uw uitje compleet.

Bowlingbaan

 

Biedt het hotel zakelijke arrangementen aan?

Het hotel biedt verschillende soorten vergaderarrangementen aan. Zo kunt u een arrangement voor 2 uur huren, maar ook voor 4 of 8 uur. Indien u na uw vergadering graag nog even wil naborrelen, dan kan dit. U kunt voor €6,- p.p. drankjes uit het Hollands assortiment kiezen en twee gesorteerde hapjes laten serveren.

Biedt het hotel oplaadpunten aan voor elektrische auto’s?

Het hotel beschikt over 12 oplaadpunten voor Tesla’s, maar daarnaast ook nog een dubbel AC-laadpunt waaraan twee auto’s tegelijkertijd kunnen opladen. Met dit laadpunt kunt u uw auto sneller opladen dan een normaal laadpunt.

Zijn huisdieren toegestaan in het hotel?

Het is mogelijk om uw hond mee te nemen, mits deze is aangelijnd. In het restaurant kunt u de hond meenemen, maar de hond moet wel onder de tafel blijven. Het is niet mogelijk om uw hond mee te nemen in de ontbijtruimte. Daarnaast zijn er ook een aantal huisregels opgesteld wat betreft het meenemen van honden. Deze kunt u vinden op de site van Hotel Van der Valk Drachten.

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 512 52 07 05+31 512 52 07 05 (Lokaal tarief)

Hotel Drachten

Lavendelheide 4
9202 PD Drachten

info@drachten.valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,0
uit  11848   betrouwbare beoordelingen