Weekendje weg in de herfstvakantie

Wilt u er tijdens de herfstvakantie even op uit? Van der Valk biedt een ruim aanbod aan arrangementen! Geniet van een ontspannen weekendje weg met vriendinnen of kies voor een romantisch weekendje met uw geliefde. Liever met het hele gezin erop uit? Bekijk dan het familie-aanbod van diverse Van der Valk hotels!

Weekendje weg met vriendinnen

Deze herfstvakantie een weekendje weg met vriendinnen op de planning? Kies bijvoorbeeld voor een van de luxe Van der Valk hotels met eigen wellness en kom volledig tot rust in de sauna en het Turks stoombad. Combineer een ontspannen wellnessweekend met een stedentrip in eigen land. Ontdek samen de Brabantse gezelligheid in Den Bosch of kom shoppen langs de prachtige Oudegracht van Utrecht. Sluit ’s avonds gezellig de dag af met een hapje en drankje in de hotelbar!  

Romantisch weekendje weg

Toe aan een weekendje weg deze herfstvakantie vol romantiek? Van der Valk heeft hiervoor het compleet verzorgde Suite Dream arrangement samengesteld! Verblijf bijvoorbeeld in een van de prachtige suites met bubbelbad en privé sauna en laat ’s ochtends het ontbijt serveren op de kamer. Zo kunt u samen ongestoord het hele weekend genieten! De inhoud van het Suite Dream arrangement verschilt per hotel, maar bestaat voornamelijk uit:

  • Een overnachting op een luxe hotelkamer
  • Een heerlijk 3 gangendiner
  • Een flesje bubbels bij aankomst
  • Uitgebreid ontbijt (geserveerd op de kamer)
  • Gratis toegang tot de wellness, het zwembad en fitness (indien aanwezig)

Weekendje weg deze herfstvakantie met het hele gezin!

Spot met het hele gezin de Big Five in Safaripark Beekse Bergen of breng een bezoek aan het Wilde Westen van Nederland en beleef als cowboy of indiaan de mooiste avonturen in Attractiepark Slagharen. Combineer een gezellig weekend weg met een overnachting in een van de nabijgelegen Van der Valk Hotels. Bekijk voor meer informatie over de leukste attracties en familieaanbiedingen onze pagina Weg met de kids