Verrassende Ideeën
Vanzelfsprekend Van der Valk

Van der Valk met de kinderen!

Heeft u zin om lekker een weekendje weg te gaan met de kids? Kies uit verschillende attracties, aanbiedingen en vakanties bij Van der Valk. Kinderen en familie staan in dit thema helemaal centraal. Want wat is er nu leuker dan gezellig op pad gaan met het hele gezin? Zo bent u met het gezin er even helemaal uit en kan u heerlijk ontspannen en genieten bij Van der Valk mét de kinderen. 

Leuke familie aanbiedingen

Op zoek naar een uitje, maar heeft u nog wat inspiratie nodig? Kijk dan eens op onze pagina met ‘Familie Aanbiedingen’. Hier vindt u namelijk een gevarieerd aanbod aan opties. Van gezellige uitjes, tot overnachtingen voor de hele familie. Erg leuk om eens te bekijken wanneer u al een datum en plaats voor een vrij weekend met de kids in u hoofd hebt, of juist op zoek bent naar inspiraties.

Wereldeters bij Van der Valk

Bij een hotelbezoek hoort natuurlijk ook een gezellig hapje eten met de familie. We bieden dan ook meer dan alleen een kindermenu aan. Van der Valk heeft voor de kinderen namelijk het ‘Wereldeters’ concept bedacht. Dit concept voor de jongste gasten is een Van der Valk kindermenu, maar dan met een culturele draai. De kaart bestaat niet alleen uit gerechten, maar ook uit Timo de Toekan die leuke en leerzame weetjes vertelt over het land waar het gerecht vandaan komt. 

Spannende attracties

Door heel Nederland verspreid vindt u veel verschillende pretparken, dierenparken en andere attracties. Wil u een overnachting in een Van der Valk hotel met kinderactiviteiten combineren? Goed nieuws, want onze hotels liggen vaak in de buurt van diverse (kinder)attracties, zoals Van der Valk Gilze-Tilburg. Bovendien bieden onze hotels speciale arrangementen aan waarbij uw complete weekendje weg volledig verzorgd wordt. Zo zijn er bijvoorbeeld Van der Valk hotels vlakbij de volgende attracties:

  • De sprookjesachtige Efteling
  • Het Safaripark de Beekse Bergen
  • Het spetterende Dolfinarium
  • Het avontuurlijke attractiepark Slagharen

Familiekamers voor de hele familie

Gaat u naar Van der Valk met de kinderen? Dan wil u natuurlijk het liefst zoveel mogelijk bij elkaar zijn. Daarom beschikken onze Van der Valk hotels ook over praktische familiekamers. Deze kamers hebben of een extra slaapkamer voor de kinderen of een ‘connecting door’ zodat u van de ene hotelkamer naar de andere hotelkamer kan lopen. Zo kunnen de ouders een oogje in het zeil houden maar heeft iedereen toch z’n eigen kamer. Wanneer komt u langs?