Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Gaat u naar een Van der Valk Hotel met de kids? Dan wilt u natuurlijk het liefst zoveel mogelijk bij elkaar zijn. De familiekamers hebben een extra slaapkamer voor de kinderen of een ‘connecting door’ zodat u van de ene hotelkamer naar de andere hotelkamer kunt lopen. Zo kunnen de ouders een oogje in het zeil houden maar heeft iedereen toch z’n eigen kamer.

Bij een hotelbezoek hoort natuurlijk ook een gezellig hapje eten met het gezin! Met Van der Valk Wereldeters gaan de jongste gasten samen met Timo Toekan op reis naar verschillende landen, en vertelt Timo leuke weetjes en verhalen over het gerecht. Op een avontuurljike manier worden de kinderen uitgedaagd om eens wat anders te eten dan wat er op de traditionele kindermenu’s wordt aangeboden.

Op zoek naar een uitje voor het hele gezin, maar heeft u nog wat inspiratie nodig? Er zijn genoeg mogelijkheden om eropuit te gaan bij Van der Valk! Dieren spotten in de dierentuin, de omgeving ontdekken of een avontuurlijk dagje in het pretpark. 

Wilt u liever genieten van een vakantie met de kids in het buitenland? Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de bruisende stad Antwerpen. Zoekt u liever de zon op? Geniet dan van een familievakantie op de zonnige Van der Valk bestemmingen, zoals Côte d’Azur of Curaçao. Of kies voor een all inclusive vakantie!

Zo’n uitje hoeft natuurlijk niet altijd veel te kosten! Geniet van de Van der Valk hotelaanbiedingen met de kids, want wat is er nu leuker dan er even tussenuit gaan met het hele gezin?