Weekend weg in December

December is dé feestmaand van het jaar. Kom de gezelligste maand van het jaar vieren bij Van der Valk hotels en ga een weekend weg in december. Geniet van alle sfeervolle aankleding in de hotels en kom helemaal in de stemming voor de feestdagen. Beginnend met Sinterklaas, daarna de kerstdagen en sluit af met een Sylvester feestje bij een van de Van der Valk hotels. Het ideale moment om er even tussen uit te gaan en te genieten van tijd met vrienden en familie.

Arrangementen

Bent u op zoek naar een voordelig arrangement? Dan is een 3=2 aanbieding de perfecte keuze. Hierbij verblijft u 3 nachten en betaalt u er voor 2. Dit is optimaal genieten voor een scherpe prijs. Of boek een seizoensdeal zoals het Hartje Winter arrangement. Laat u volledig in de watten leggen want dit zijn arrangementen inclusief ontbijt en diner. December en romantiek gaan natuurlijk ook uitstekend samen. Samen met uw partner een weekendje weg in de decembermaand? Boek dan het romantische arrangement. Aanbod en inhoud verschilt per hotel maar u kunt ervanuit gaan dat de romantiek gegarandeerd is. Bent u een echte levensgenieter en houdt u van culinaire verrassingen? Kom dan genieten van de culinaire arrangementen. Dit zijn arrangementen waarbij een heerlijk diner is inbegrepen. 

Faciliteiten

December is met uitstek de maand om te genieten van alles wat een hotel te bieden heeft. Boek bijvoorbeeld een hotel met wellnessfaciliteiten. Tijdens de korte en koude dagen is het natuurlijk heerlijk om een duik in het zwembad te nemen of volledig tot rust te komen in de sauna. Of wat dacht u ervan om lekker op te warmen bij de openhaard in de bar onder het genot van een warme chocolademelk. Tot slot, kunt u plaats nemen in het restaurant en een heerlijk gerecht uit kiezen of aanschuiven bij het Live Cooking buffet.