Kamer boeken bij Hotel Veenendaal

Onze gasten beoordelen ons met een

8,9
uit 20517 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL VEENENDAAL

Met 152 luxe kamers en themasuites heeft u een ruim aanbod voor een heerlijk nachtje weg of een weekend lang plezier! Altijd al wel eens in een Cinema Suite willen overnachten? Dat is bij Hotel Veenendaal mogelijk! Zo overnacht u in een ruime suite met een bubbelbad en heeft u een privé bioscoop! Wilt u liever overnachten in Wellness Suite? Hier waant u zich in oase van luxe met uw eigen bubbelbad en een infrarood sauna. Daarnaast biedt het hotel ook sfeervolle Comfort, Deluxe en Superior kamers!

Bekijk hier de kamers

Omgeving Van der Valk Hotel Veenendaal

Wist u dat Veenendaal de beste fietsstad is van Nederland? Genoeg reden om een tochtje te maken in Veenendaal en omgeving. Van der Valk Hotel Veenendaal biedt zowel elektrische fietsen als standaard fietsen aan. Wilt u graag uw eigen fiets meenemen? Ook dit is mogelijk! Bij de receptie kunt u uw vragen stellen over de omgeving en gratis fietsroutes krijgen. Naast fietsen is ook voor wandelingen het hotel de perfecte uitvalbasis. Met de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug, Hoge Veluwe en de Gelderse vallei kunt u genieten van de diverse flora en fauna. Wilt u graag deze natuurrijke regio’s ontdekken? Dan is Van der Valk Hotel Veenendaal ideale uitvalbasis voor een heerlijk verblijf! 

Eten en drinken in Hotel Veenendaal

In Hotel Veenendaal kunt u genieten van diverse gerechten in het à la carte restaurant van 12:00 tot 21:00. De keuken werkt met duurzame en streekgebonden ingrediënten Op de menukaart vindt u elk seizoen weer culinaire gerechten terug. Voor een royaal ontbijt kunt u terecht van maandag t/m vrijdag van 6:30 tot 10:30 en in weekenden van 7:00 tot 11:00.

Ontspannen in de wellness 

Wilt u graag tijdens uw verblijf tot rust komen? Dan is een bezoek aan de moderne wellness heerlijk ontspannen. Naast de wellness nog even behoefte aan beweging? Dan kan dit op de 2e etage van het hotel!

 

Welke (culturele) activiteiten kunnen we doen rondom het hotel?

Het hotel is ideaalgelegen tussen de natuurrijke regio’s; Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse vallei en de Hoge Veluwe is het hotel de perfecte uitvalsbasis om er per fiets op uit te gaan en de prachtige omgeving te gaan ontdekken. Geniet van de mooie bosrijke omgeving waarna u de stad kunt bekijken of een terrasje kunt pakken.

Welke faciliteiten biedt het hotel?

In Hotel Veenendaal kunt u heerlijk tot rust komen in de wellness die o.a. voorzien is van een Finse Sauna, stoomcabine en een relaxruimte met ligbedden. Indien u even stoom wil afblazen, kunt u ook een bezoekje brengen aan de fitnessruimte. Daarnaast is het hotel zo ingericht dat het ook makkelijk toegankelijk is voor mindervalide met een rolstoel.

Hoeveel sterren heeft Van der Valk Hotel Veenendaal?

Van der Valk hotel Veenendaal heeft 4 sterren. Het hotel is gelegen tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, wat zorgt voor een prachtige omgeving. Geniet van luxe accommodatie en uitstekende service tijdens uw verblijf in dit mooie hotel.

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 318 799 060+31 318 799 060 (Lokaal tarief) +31 318 799 060+31 318 799 060 (Bereikbaar via Whatsapp)

Hotel Veenendaal

Bastion 73
3905 NJ Veenendaal

info@veenendaal.valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

9,0

uit 20066 betrouwbare beoordelingen