Home

VAN DER VALK HOTEL VEENENDAAL

Met 152 luxe kamers en themasuites heeft u een ruim aanbod voor een heerlijk nachtje weg of een weekend lang plezier! Altijd al wel eens in een Cinema Suite willen overnachten? Dat is bij Hotel Veenendaal mogelijk! Zo overnacht u in een ruime suite met een bubbelbad en heeft u een privé bioscoop! Wilt u liever overnachten in Wellness Suite? Hier waant u zich in oase van luxe met uw eigen bubbelbad en een infrarood sauna. Daarnaast biedt het hotel ook sfeervolle Comfort, Deluxe en Superior kamers!

Bekijk hier de kamers

Omgeving

Wist u dat Veenendaal de beste fietsstad is van Nederland? Genoeg reden om een tochtje te maken in Veenendaal en omgeving. Van der Valk Hotel Veenendaal biedt zowel elektrische fietsen als standaard fietsen aan. Wilt u graag uw eigen fiets meenemen? Ook dit is mogelijk! Bij de receptie kunt u uw vragen stellen over de omgeving en gratis fietsroutes krijgen. Naast fietsen is ook voor wandelingen het hotel de perfecte uitvalbasis. Met de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug, Hoge Veluwe en de Gelderse vallei kunt u genieten van de diverse flora en fauna. Wilt u graag deze natuurrijke regio’s ontdekken? Dan is Van der Valk Hotel Veenendaal ideale uitvalbasis voor een heerlijk verblijf! 

Eten en drinken

In Hotel Veenendaal kunt u genieten van diverse gerechten in het à la carte restaurant van 12:00 tot 21:00. De keuken werkt met duurzame en streekgebonden ingrediënten Op de menukaart vindt u elk seizoen weer culinaire gerechten terug. Voor een royaal ontbijt kunt u terecht van maandag t/m vrijdag van 6:30 tot 10:30 en in weekenden van 7:00 tot 11:00.

Wellness

Wilt u graag tijdens uw verblijf tot rust komen? Dan is een bezoek aan de moderne wellness heerlijk ontspannen. Naast de wellness nog even behoefte aan beweging? Dan kan dit op de 2e etage van het hotel!