Kamer boeken bij Hotel Beveren

Onze gasten beoordelen ons met een

7,8
uit 14262 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL BEVEREN

Van der Valk Hotel Beveren ligt op iets minder dan een half uur rijden van de grote en mooie toeristenstad Antwerpen af. Bekijk en ontdek ook Beveren zelf en de omliggende kleine dorpjes en grote steden zoals Sint Niklaas. 

Met een overnachting bij Van der Valk Hotel Beveren kunt u genieten. Het hotel is de perfecte uitvalbasis om op verkenning te gaan. Ontdek de natuurrijke omgeving of kom tot rust in het hotel met sfeervolle ingerichte hotelkamers voor een ontspannen overnachting. U kunt ook gebruik maken van de gratis wellness en fitness faciliteiten in het hotel. 

Faciliteiten van het hotel

Van der Valk Hotel Beveren beschikt over verschillende gratis faciliteiten die geschikt zijn voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten. Zo kunt u genieten van de zon op het zonneterras of neem een heerlijke duik in het zwembad. Ontdek het moderne wellness center en de luxe fitness faciliteiten van het hotel. Als u met de elektrische auto komt, kunt u die opladen aan één van de oplaadpalen.

Verken de rijke omgeving

Van der Valk Hotel Beveren heeft een groene omgeving. Ontdek de uitgestrekte landschappen. Pak bijvoorbeeld de fiets en maak een tocht langs bolle akkers, eeuwenoude kastelen en kleine dorpjes. Zo kunt u verschillende fietsroutes fietsen en u zult zich verbazen over de oase aan al het mooie groen. Ga er samen op uit en ontdek de mooie natuur van de omgeving.

Daarnaast kunt u de grote toeristenstad Antwerpen gaan ontdekken. Verdwalen in de kleine straatjes, leuke winkeltjes bekijken en een genieten van een hapje en drankje in een restaurant. Antwerpen is een stad vol cultuur, mode, historie en toeristische bezienswaardigheden.

Het hele jaar door zijn er verschillende activiteiten die plaatsvinden. Zo vindt er vaker een Live Cooking plaats of leuke workshops. Bekijk de mogelijkheden bij Van der Valk Hotel Beveren en hopelijk verwelkomen we u snel!

Ontdek de omgeving

 

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +32 3 775 86 23+32 3 775 86 23 (Lokaal tarief)

Hotel Beveren

Gentseweg 280
9120 Beveren-Waas BTW: BE 0416.325.186

info@hotelbeveren.be

Plan route