Weekend weg in januari

De maand januari staat centraal om haar goede voornemens. Wat staat er op uw lijst? Waarschijnlijk iets in de richting van meer genieten en ontspannen. Wij helpen u er graag bij om u een onbezorgd weekend weg in januari te geven bij Van der Valk.

Wenst u meer te sporten in het nieuwe jaar? Dit is mogelijk bij Van der Valk. U kunt kiezen voor een hotel met zwembad en fitness, zodat u tijdens uw verblijf in beweging kunt blijven. Hierdoor hoeft u uw goede voornemens niet compleet los te laten tijdens het weekendje weg. Wat ook tot de mogelijkheden behoort, is het overnachten in een hotel in de buurt van een mooi natuurgebied. Zo kunt u heerlijk wandelen of fietsen in de omgeving. 

Arrangementen en deals

Geen Blue Monday voor u, wanneer u een heerlijk weekend weg bent in januari. De Van der Valk hotels bieden in januari verschillende arrangementen en deals aan, zoals het Hartje Winter arrangement en de Winterdeal. Op die manier kunt u tegen een speciaal tarief overnachten bij een Van der Valk hotel naar keuze! Wilt u liever op een zonnig oord vertoeven in de winter? Bekijk dan de mogelijkheden van onze hotels op Bonaire en Curaçao.

Bekijk hier alle Hartje Winter arrangementen en Winterdeals

Proef de specialiteiten van de seizoenkaart

Op de menukaarten van de Van der Valk hotels zijn vaste gerechten terug te vinden, maar de hotels proberen elk seizoen ook wat variatie aan te brengen in het menu. Hierdoor vindt u altijd gerechten terug die aangepast zijn op het seizoen. Bekijk de menukaart op de hotelsite van uw gewenste hotel, om het actuele menu in te zien.

Gun uzelf een weekend weg om het nieuwe jaar goed te beginnen!