Weekendje weg aan zee

Wat is er nu lekkerder dan een lange strandwandeling maken met het gelukd van de ruisende zee op de achtergrond en de zon die langzaam verdwijnt achter de horizon? Een weekendje weg aan zee biedt de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur: even opladen, volledig ontspannen en vooral genieten! Van der Valk biedt meerdere hotels vlak bij de kust of zelfs op een Waddeneiland.

Goedkoop weekendje weg

Een goedkoop weekendje weg aan zee is zeker mogelijk bij Van der Valk. Door vroeg te boeken of juist te kiezen voor een last minute aanbieding, kunt u vaak profiteren van scherpe prijzen. Daarnaast biedt Van der Valk regelmatig speciale aanbiedingen en arrangementen die u een aantrekkelijke korting kunnen opleveren. Geniet van luxe accommodaties en uitgebreide faciliteiten, zonder dat u de hoofdprijs betaalt.

Last minute weekendje weg

Wilt u er spontaan even tussenuit? Een last minute weekendje weg aan zee met Van der Valk is dan een uitstekende keuze. Veel Van der Valk hotels bieden aantrekkelijke last minute deals die u niet wilt missen. Hierdoor kunt u op het laatste moment besluiten om een weekend heerlijk uit te waaien op het strand, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.

Waar naartoe tijdens weekendje aan de kust?

De Nederlandse kust heeft talloze prachtige bestemmingen voor een weekendje weg aan zee. Een paar van de Van der Valk die u kunt overwegen, zijn:

  • Hotel Hoorn: Wist u dat u vanuit Hoorn binnen 35 minuten rijden op het strand van Bergen aan Zee bent? Hier treft u een waanzinnig mooie, lange kuststrook achter de brede duinenrij met weids uitzicht over de Noordzee.
  • Hotel Den Haag - Wassenaar: Dit hotel ligt dichtbij Scheveningen, bekend om zijn pier en de vele attracties zoals SEA LIFE Scheveningen en het Circustheater.
  • Hotel Texel - De Koog: Ervaar het ultieme eilandgevoel en geniet van u een combinatie van natuur en rust, met prachtige stranden, duinen een scala aan wandel- en fietsroutes.
  • Hotel Sassenheim - Leiden: In slechts 10 minuten rijden ben u in Noordwijk! Deze badplaats heeft alles in huis: een prachtig strand, levendige boulevard en een gezellige winkelstraat.
  • Palace Hotel Noordwijk: Palace Hotel Noordwijk bevindt zich op korte loopafstand van het strand, de boulevard en de winkelstraat van Noordwijk! Perfect voor een heelijk weekendje weg aan de kust.

Waarom een weekendje weg aan zee?

Een weekendje weg aan zee met Van der Valk is de perfecte manier om even helemaal tot rust te komen en te genieten van alles wat de Nederlandse kust te bieden heeft, terwijl u geniet van de luxe en comfort van een Van der Valk hotel. Ook als u graag een weekend weg wilt met uw hond aan de zee, bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. Veel van onze hotels hebben namelijk huisdiervriendelijke kamer en nabijgelegen stranden hebben speciale hondenzondes. Laat uw viervoeter vrij rond en rennen en maak samen een verfrissende plons in de zee!

Deelnemende hotels

Toon filters