Kamer boeken bij Hotel Nazareth - Gent

Onze gasten beoordelen ons met een

7,5
uit 7674 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL NAZARETH - GENT

Van der Valk hotel Nazareth – Gent ligt centraal tussen Kortrijk en Gent. Het hotel bevindt zich op 15 minuten rijden van het centrum van Gent. Tevens bent u met 20 minuten rijden in Kortrijk. Het hotel biedt gratis parkeermogelijkheden.

Arrangementen

Op een hippe en trendy manier de omgeving verkennen? Trek er dan op uit met een scooter en ontdek op een avontuurlijke manier Gent of de Leiestreek. Of maak een ritje door de heuvelachtige Vlaamse Ardennen. Bij het hotel zijn er verschillende routes beschikbaar en zo kunt u uw eigen route uitstippelen. Wilt u uw verblijf combineren met een dagje golfen? Sla dan bijvoorbeeld een balletje af bij de prachtige golf & country club Oudenaarde. Deze golfclub ligt op 25 km afstand van het hotel en beschikt over twee golfterreinen met elk 18 holesbanen. Daarnaast zijn er ook 4 oefenholes, putting-green, chipping-green en een practice-area.

Voor de kinderen

Eropuit met de kinderen? Het hotel heeft ook aan de kinderen gedacht. Het hotel heeft een buiten speeltuin welke grenst aan het binnen terras. Zo kunt u genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich buiten lekker kunnen vermaken. Verder verzorgt het hotel op zon- en feestdagen kinderanimatie. Onder professionele begeleiding kunnen de kinderen gezellig knutselen en spelen.

Ontdek de Leiestreek

Middenin de Leiestreek ligt het hotel Nazareth-Gent. De Leiestreek is vernoemd naar de rivier de Leie. In België loopt deze van Wervik naar Gent. In het gebied kunt u heerlijk wandelen langs de oevers van de rivier. In deze streek bevinden zich allemaal leuke dorpjes en steden die een bezoekje waard zijn. Ontdek de hoofdstad van Oost-Vlaanderen: Gent. Maak een tocht per koets of boot door het historische centrum. Bekijk de indrukwekkende historische gebouwen en geniet van het bourgondische karakter van de stad. Of bezoek Kortrijk, ook wel de creatieve stad aan de Leie genoemd. Ga shoppen in het winkelcentrum in Kortrijk of neem een kijkje op de Grote Markt waar het stadhuis en het Belfort zich bevinden.

Eten en drinken

Gezellig een borrelhapje nemen met een aperitief erbij, dat kan in bar De Brasserie. Dit is een gezellige bar, met een knusse en aangename sfeer. Vervolgens kunt u lekker dineren in het restaurant. De menukaart is geïnspireerd op de Frans-Belgische keuken en de gerechten worden bereid met dagverse producten. In de zomer kunt u heerlijk genieten van het weer met een drankje en hapje op het terras.

 

Welke outdoor activiteiten kan ik doen rondom het hotel doen?

Rondom het hotel zijn er diverse activiteiten die u kan doen. Zo kunt u de omgeving verkennen van Gent met een trendy Vespa. Ook kunt u kiezen voor het Wandel Arrangement. Door te kiezen voor dit arrangement, kunt u de mooie route van Ooidonk bewandelen

Wat zijn de mogelijkheden voor het organiseren van een feest of evenement?

Het hotel heeft verschillende ruimtes die u kunt afhuren voor een leuk feest. Dit, voor een receptie, bruiloft of andere speciale gelegenheid. Voor meer informatie, kunt u de brochure lezen op de website en natuurlijk het hotel contacteren.

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +32 9 382 28 28+32 9 382 28 28 (Lokaal tarief)

Hotel Nazareth - Gent

Autosnelweg E-17
9810 Nazareth-Gent Gent

nazareth@valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

7,5
uit  8040  betrouwbare beoordelingen